Elementy tańca w Waszych domach :-)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nemo

Post autor: Nemo »

No u mnie to tylko walające się wszędzie buty do tańca różnego rodzaju i suszące się stroje...
Ach no i jeszcze małe zdjęcie z tancerkami flamenco zrobione przez mojego dziadka jakieś 20 lat temu :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja mam teraz nowy pokój więc na razie nie jest za bardzo ubaletowiony, ale będzie... (w ogóle nie jest jeszcze do końca umeblowany).
Mam wielkie lustro... będę miałą drążek jakoś naprzeciwko tego lusta. No i zdjęcia baletnic oczywiście.
A w przedpokoju (tak to mozna nazwac...) wisi taki wielki obraz baletnicą, która wiąże pointy. śliczny!!!
gonia

Post autor: gonia »

mi (poza tym, co już wcześniej napisałam) doszły 3 fotki baletnic na drzwiach (w planie jest ich dużo więcej), oraz na pulpitach obu komputerów moje baletowe fotki z wernisażu (moja mama ma fotkę z mojego ava, a na drugim kopie jest fotka z koleżankami, panią i prezydentem torunia)
raisa

Post autor: raisa »

A u mnie od wczoraj naważniejszym elementem baletowym w moim pokoju to pointy w woreczku, które grzecznie leżą na półce... :wink:
Cheryl

Post autor: Cheryl »

To super! :)
Ciekawe kiedy zaczniecie ćwiczyć! ;*;*
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Znam pewien parapet w Warszawie, który jest zamieszkiwany przez krowę w paczce klasycznej.

Mój pokój jest obstawiony zdjęciami a ostatnio mam bardzo baletowy magnesik na lodówkę z przepiękną pointą. A w szufladzie uzywane baletki z czarnymi noskami - ale wyjmuje je tylko w wyjątkowych okazjach. :) :)
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ja mam w domu pozytywkę grającą motyw z "Jeziora..." do którego kręci się figurka baletnicy - to dośc ciekawy mechanizm i zainteresował też kota, przed którym figurkę trzeba chowac w srodku pozytywki, bo juz pare razy została brutalnie potraktowana :)
sfra

Post autor: sfra »

[quote:23b53e607a="Justyna Ch-ipcio"]Znam pewien parapet w Warszawie, który jest zamieszkiwany przez krowę w paczce klasycznej.

[/quote:23b53e607a]

Znam tez ten parapet. U mnie sa też piekne zdjęcia baletowe (jesczze niestety nie powieszone, ale juz niebawem), no i megaodcisk do siedzenia...
gonia

Post autor: gonia »

[quote:9ede15c861="sfra"]no i megaodcisk do siedzenia...[/quote:9ede15c861]

co?? nie jażę... 8)
ODPOWIEDZ