O ile wiem Studio Baletowe A.Niedźwiedź jest w tej chwili absolutnie pochłonięte swoimi premierami w Teatrze Muzycznym w Poznaniu na ul.Niezłomnych. Wczoraj (tj.2.06.2008) mieli premierę "Kwitnącego gaju" a już za parę dni tj.9.06.2008 mają premierę "Gaju Afrodyty".
Jeżeli informacje są Wam potrzebne szybko to jedyne co mogę polecić to udanie się na któryś ze spektakli i "złapanie" pani Anny po występach. Nie bójcie się - jest bardzo miła. Polecam też może obejrzenie któregoś z tych przedstawień (a właściwie bajek baletowych). Przekrój wiekowy jest duży (od maluszków do ok.17 lat na moje oko) no i zobaczycie w praktyce co i na jakim poziomie dziewczynki i dziewczyny tam wykonują. Być może to jest to czego oczekujecie a być może kompletnie nie to. W każdym razie sprawdźcie same. Plan przedstawień tutaj http://www.teatr-muzyczny.poznan.pl/repertuar.php
Normalnie mam dylemat... nie wiem co wybrać! Ja naprawdę nigdy nie uczęszczałam na żadne zajęcia baletowe i nie wiem czy taka osoba jak ja bez żadnego doświadczenia z baletem może uczęszczać na zajęcia baletowe w powyżej omawianych szkołąch :sad: Poradźcie mi, bo już nie wiem :roll: :roll: :roll:
ja tez nie mam baletowego doswiadczenia...
pomimo tego bede chodzic i ty tez mozesz... zawsze sie mozna wypisac jak sie okaze ze sie nie nadajesz prawda? ale poza tym to podstawowe grupy...
hmm dzieki hehe, może za dużo sie przejmuje tym ale sie denerwuje ze bede najgorsza heh! No w takim arzie gdzie Ty idziesz? Do studia Anny Niedźwiedź w Poznaniu? a jakie tam są ceny i terminarz?
patrz pare postow wyzej:) musimy dzwonic pod koniec sierpnia... no wiec bede probowala tam bo mam nadzieje ze bedzie utworzona ta grupa a jak nie na śródkę to na oswiecenia... dam ci znac jak bede wiedziala co ze srodka:) koniecznie musimy isc na te zajecia razem:)
no to super, razem zawsze raźniej, wybacz że tamk wypytuje ale ja nie jestem z Poznania, ale pogodze jakos te dojazdy z baletem( tak jakos mnie to ciągnie od jakiegos czasu ze...)! W takim razie jak sie dowiesz to daj znac na forum alebo na PW :wink: