Klasyka - Poznań - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Scarpia

Post autor: Scarpia »

O ile wiem Studio Baletowe A.Niedźwiedź jest w tej chwili absolutnie pochłonięte swoimi premierami w Teatrze Muzycznym w Poznaniu na ul.Niezłomnych. Wczoraj (tj.2.06.2008) mieli premierę "Kwitnącego gaju" a już za parę dni tj.9.06.2008 mają premierę "Gaju Afrodyty".
Jeżeli informacje są Wam potrzebne szybko to jedyne co mogę polecić to udanie się na któryś ze spektakli i "złapanie" pani Anny po występach. Nie bójcie się - jest bardzo miła. Polecam też może obejrzenie któregoś z tych przedstawień (a właściwie bajek baletowych). Przekrój wiekowy jest duży (od maluszków do ok.17 lat na moje oko) no i zobaczycie w praktyce co i na jakim poziomie dziewczynki i dziewczyny tam wykonują. Być może to jest to czego oczekujecie a być może kompletnie nie to. W każdym razie sprawdźcie same. Plan przedstawień tutaj http://www.teatr-muzyczny.poznan.pl/repertuar.php
Monia16

Post autor: Monia16 »

Normalnie mam dylemat... nie wiem co wybrać! Ja naprawdę nigdy nie uczęszczałam na żadne zajęcia baletowe i nie wiem czy taka osoba jak ja bez żadnego doświadczenia z baletem może uczęszczać na zajęcia baletowe w powyżej omawianych szkołąch :sad: Poradźcie mi, bo już nie wiem :roll: :roll: :roll:
baletqueen

Post autor: baletqueen »

ja tez nie mam baletowego doswiadczenia...
pomimo tego bede chodzic i ty tez mozesz... zawsze sie mozna wypisac jak sie okaze ze sie nie nadajesz prawda? ale poza tym to podstawowe grupy...
Monia16

hmm dzieki hehe, może za dużo sie przejmuje tym ale sie denerwuje ze bede najgorsza heh! No w takim arzie gdzie Ty idziesz? Do studia Anny Niedźwiedź w Poznaniu? a jakie tam są ceny i terminarz?
baletqueen

patrz pare postow wyzej:) musimy dzwonic pod koniec sierpnia... no wiec bede probowala tam bo mam nadzieje ze bedzie utworzona ta grupa a jak nie na śródkę to na oswiecenia... dam ci znac jak bede wiedziala co ze srodka:) koniecznie musimy isc na te zajecia razem:)
Monia16

no to super, razem zawsze raźniej, wybacz że tamk wypytuje ale ja nie jestem z Poznania, ale pogodze jakos te dojazdy z baletem( tak jakos mnie to ciągnie od jakiegos czasu ze...)! W takim razie jak sie dowiesz to daj znac na forum alebo na PW :wink:
Natashy

Post autor: Natashy »

na forum ;) !!!
właśnie często najtrudniej pogodzić dojazdy...
motyl ek

Post autor: motyl ek »

cześć:-) dajcie znać kiedy i za ile i na jakim poziomie są zajęcia :] też wpadnę! pozdrawiam Was
baletqueen

o widze ze nam sie niezla grupa zbiera:) w poniedzialek bede dzwonic mam nadzieje ze zajecia beda mozliwe:)
Monia16

Superr! Ale koniecznie dowiedz się ile będą kosztowac te zajęcia i jak często sie beda odbywac???? Bede Ci bardzo wdzieczna....buziam
ODPOWIEDZ