Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
ja też tak miewam, ale nie zastanawiam się nad tym zbytnio - mam większe problemy ;) Chyba nie da się z tym nic zrobić - to jakaś własciwośc stałego logowania, że program zapamiętuje uzytkownika... nawet jesli chwilowo nie jest zalogowany :roll:
A ja mam problem z logowaniem... Otoz, zainstalowalam sobie dzisiaj firefoxa, bo ktos mi tam powiedzial, ze IE jest niebezpieczna przegladarka... (ale nie o tym chcialam powiedziec :P) no i od tego czasu baaaaardzo czesto mam problem wlasnie z zalogowaniem. Jak wchodze na strone forum to mimo, ze wczesniej dalam zeby mnie zapamietywalo, to musze sie logowac. Ok. Wpisuje wszystko, pieknie, ladnie i w ogole... ale i tak mnie nie chce zalogowac :? i w sumie nie wiem jak ja sie zalogowalam teraz, zeby napisac ta wiadomosc... Moze musze cos w opcjach zmienic... Ale ja oczywiscie jestem zielooooona i nie umiem :oops: Co jest? :?
hm...ja mam firefoxa i wszystok jest dobrze. Musisz sobie ustawic Columbinko, żeby na tej stronie (a konktretnie forum.balet.pl) przeglądarka zapamiętywała hasło za każdym razem (zazwyczaj takie okienko wyskakuje przy pierwszym zalogowaniu sie na danej przeladarce) a jesli nie masz takowego, to poszperaj w ustawieniach. Jak cos znajde, to napiszę.