logowanie

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a ja mialam opere i strasznie mnie denerwowala, wiec usunelam(dawno dawno).
ale u mnie problem juz zniknal.
sisi

Post autor: sisi »

goniu, a sprobuj wyczyscic cookies. czasami to pomaga.

też tak czasem mam, że mnie nie loguje, a jestem w tych "kto jest na forum" .. :roll: odnajduje moj IP? ale wtedy by zalogowalo...
Kasia G

Post autor: Kasia G »

ja też tak miewam, ale nie zastanawiam się nad tym zbytnio - mam większe problemy ;) Chyba nie da się z tym nic zrobić - to jakaś własciwośc stałego logowania, że program zapamiętuje uzytkownika... nawet jesli chwilowo nie jest zalogowany :roll:

program zapamiętuje osoby które działały na forum w ciągu ostatnich pięciu minut..
nie pamietam juz, po jakim czasie ja wchodzilam ;)
Columbina

Post autor: Columbina »

A ja mam problem z logowaniem... Otoz, zainstalowalam sobie dzisiaj firefoxa, bo ktos mi tam powiedzial, ze IE jest niebezpieczna przegladarka... (ale nie o tym chcialam powiedziec :P) no i od tego czasu baaaaardzo czesto mam problem wlasnie z zalogowaniem. Jak wchodze na strone forum to mimo, ze wczesniej dalam zeby mnie zapamietywalo, to musze sie logowac. Ok. Wpisuje wszystko, pieknie, ladnie i w ogole... ale i tak mnie nie chce zalogowac :? i w sumie nie wiem jak ja sie zalogowalam teraz, zeby napisac ta wiadomosc... Moze musze cos w opcjach zmienic... Ale ja oczywiscie jestem zielooooona i nie umiem :oops: Co jest? :?
Maron

Post autor: Maron »

... dlatego ja używam Opery :P
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

hm...ja mam firefoxa i wszystok jest dobrze. Musisz sobie ustawic Columbinko, żeby na tej stronie (a konktretnie forum.balet.pl) przeglądarka zapamiętywała hasło za każdym razem (zazwyczaj takie okienko wyskakuje przy pierwszym zalogowaniu sie na danej przeladarce) a jesli nie masz takowego, to poszperaj w ustawieniach. Jak cos znajde, to napiszę.
Columbina

Post autor: Columbina »

No wlasnie mam ustawione to o tych haslach... Nie wiem :? ale mam nadzieje, ze juz bedzie wszystko ok...
Joanna

Post autor: Joanna »

Columbina, sprawdz jakie masz ustawiona dotyczace cookies (tool - options - privacy).
Musisz miec akceptacje cookies, przynajmniej na tym forum.
ODPOWIEDZ