Postanowienia baletowe:)
-
czekoladka
Ja mam takowe postanowienia:
- codziennie się rozciągać (i przez nie wiem, 1,5 mies. codziennie się rozciągałam, ale ostatnio choroba i tydzień ferii u rodziny zrobiły swoje :cry: )
- schudnąć (ehm... bez komentarza :( )
- więcej, więcej tańczyć (hmmm... chiba mi się udaje...)
- ogólnie będę więcej ćwiczyć (tego wcale nie przestrzegam)
- codziennie się rozciągać (i przez nie wiem, 1,5 mies. codziennie się rozciągałam, ale ostatnio choroba i tydzień ferii u rodziny zrobiły swoje :cry: )
- schudnąć (ehm... bez komentarza :( )
- więcej, więcej tańczyć (hmmm... chiba mi się udaje...)
- ogólnie będę więcej ćwiczyć (tego wcale nie przestrzegam)
no, ja nic z tamtych postanowien nie wypełniłam (jak zawsze...) :( o przepraszam! jedno, a mianowicie to, że robię to co kocham i ludzi przeciwnych temu mam gdzieś....:D
ale teraz mam takie postanowienia:
- porozmawiać z pewną osobą (bardzo związaną z baletem)
- przepisać się
- wziąć się za bajadere (nie,nie na konkurs..... już tak dla siebie..)
- przejść w końcu na diete (koleżankom zapraszającym na ciacho mówię STOP :!: mam 2 miesiące, żeby schudnąć jakieś 10-15 kg i 3 miesiące próby utrzymania wagi)
- przygotować się do egzaminu w bytomiu (yy....a kiedy jest?)
- nauczyć się w koncu do tych poprawek w szkole!! (no, to nie jest związane z baletem... nie no, jest, bo od tego zależy czy wogóle do Bytomia pójdę.)
- nauczyć sie....a nie wiem czego. Coś mi uciekło:P
No to chyba tyle xD mało, nie?
ale teraz mam takie postanowienia:
- porozmawiać z pewną osobą (bardzo związaną z baletem)
- przepisać się
- wziąć się za bajadere (nie,nie na konkurs..... już tak dla siebie..)
- przejść w końcu na diete (koleżankom zapraszającym na ciacho mówię STOP :!: mam 2 miesiące, żeby schudnąć jakieś 10-15 kg i 3 miesiące próby utrzymania wagi)
- przygotować się do egzaminu w bytomiu (yy....a kiedy jest?)
- nauczyć się w koncu do tych poprawek w szkole!! (no, to nie jest związane z baletem... nie no, jest, bo od tego zależy czy wogóle do Bytomia pójdę.)
- nauczyć sie....a nie wiem czego. Coś mi uciekło:P
No to chyba tyle xD mało, nie?