Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
asias

Post autor: asias »

A ja mam prościutkie - od imienia ;) Kiedyś gdzies chcialam wpisac "asia" ale oczywiscie bylo juz zajete, to troche sobie to zmienilam dodajac "s" na koncu. A dopiero potem się skapnęłam, że wyszło z tego imię i 1 litera mojego nazwiska :)
malwinka

Post autor: malwinka »

A mój skromniutki nick jest zdrobnieniem (ładnego jak twierdzą niektórzy :D ) imienia hehe
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Mój od jednego z moich ulubionych baletów :P ( kiedyś dniami i nocami oglądałam Coppelie :D )
sfra

Post autor: sfra »

[quote:22db88c997="Ladybirt"]
P.S czy masz coś wspolnego z malastwem lub rysunkiem?[/quote:22db88c997]

Być może...

Sam wymyśliłem ten nick pewnego dnia siedząc w bibliotece w przerwie filozofii i edukacji obywatelskiej. Wydaje mi się, że zamieszczony obrazek powinien odzwierciedlać emocje jakie znajdują się w tej nazwie, symbol ukryty jest niczym w "Sadzie Ostatecznym" Memlinga. Tak samo z literkami.
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Mój nick ma taką samą historie jak DrCoppeliusa...Wzięłam go z Coppelii : :P
Nena

Post autor: Nena »

[quote:3955630778=".:Swanilda:."]Mój nick ma taką samą historie jak DrCoppeliusa...Wzięłam go z Coppelii : :P[/quote:3955630778]
.:Swanilda:., twój nick mi się strasznie spodobał, jest śliczny :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

mój oczywiście od imienia i pierwszej literki nazwiska - taki sam mam na innym forum, gdzie zalogował mnie "sto lat temu" kolega, bo sama jeszcze nie umiałam :oops: No i zostało 8)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

z nikąd... a właściwie z wanny... a jego interpretacja: dowolna... :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Mam bloga o nazwie aankaa, maila aankaa11 (bo kiedyś moją ulubioną liczbą było 11, a aankaa było oczywiście zajęte). Po prostu zazwyczaj mam w necie nick aankaa, tak sobie wymyśliłam, i już=) A tutaj z tego powodu, że jest to baletowe forum dodałam sobie jeszcze "baletnica" i tak bez powodu uśmieszek"=)".
No i wyszło aankaa_baletnica=)
Paula

Post autor: Paula »

Mojego nie trudno się domyślić :P Fakt że mam na imię Paulina ale to mi się nie podoba zresztą na balecie jestem PAULA i tak mi zostało a uśmieszek...bo ja taka weoła dziewczynka jestem :)
ODPOWIEDZ