Maja Plisiecka - primaballerina assoluta

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

tak, czytałam o albumie o Plisieckiej na rosyjskim forum baletowym, ale o ile pamietam, był tak strasznie drogi, że.... szybko postarałam się o nim zapomniec. Zdaje sie, ze nawet mój kolega - zaprzysięgły, wręcz fanatyczny wielbiciel Mai, który "wszystko o niej ma", nie zdobył się na razie na jego kupno.
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

Mezzo prezentowało nowszy dokument zrealizowany, przez tv francuską z okazji 75 urodzin pt: "Maya" w którym głowną narratorką jest sama ''boska''.
Paula

Post autor: Paula »

To prosze o informacje jesli bedzie jakas powtorka. Mysle ze nie tylko ja nie natrafilam na ten dokument a na pewno jest sporo osob ktore chcialy by go obejrzec nawet jeszcze raz :)
sari

Post autor: sari »

http://www.dance.net/read.html?postid=3655857&replies=15&page=1

na forum parę zdjęć Mai Plisieckiej. :)
snowflake

Post autor: snowflake »

z tego swietnie zdawalam sobie sprawe, ale rety.... :oops: nie zauwazylam ze to jedno zdjecie...myslalam ze zestawili dwa dlatego sie zdziwilam, kim jest ta druga dziewczyna. ale wpadka :shock:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

to mial byc żart? Maja Plisiecka stoi na zdjęciu z lewej strony
Assa

Post autor: Assa »

No cóż..... 8) starajcie się ... :P
Talent od Boga....szansa od Was 8)
Dominik

Post autor: Dominik »

ONA jest swietna naprawde nikt jej niedorowna tak jak Irek Muhamedov naprawde sa swietni :) :) :) :) :) :) :) pozdrowienia dla was
sisi

Post autor: sisi »

to co ona ma, a niektórzy nie, to to, że gdy na ciebie (widza) patrzy, nie możesz oderwać od niej wzroku. cokolwiek nie zrobi.
sfra

Post autor: sfra »

Oj tak!!!
ODPOWIEDZ