Nasz pierwszy wspolny projekt! (bylo: Nasi chlopcy tancza...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
sisi

Post autor: sisi »

hmmm mnie podoba sie taniec mezczyzn na pointach, kiedy nie sa ubrani w biale pointy i biale rajstopki ale gdy maja np luzne spodnie czarne i do tego czarna koszule i czarne pointy... mniam ;)
Leila

Post autor: Leila »

[quote:269b06c81c="sisi"]gdy maja np luzne spodnie czarne i do tego czarna koszule i czarne pointy... mniam Wink [/quote:269b06c81c]
otóz to, świetne połączenie :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[b:1a067992a9]sisi[/b:1a067992a9] chyba czytasz w moich myślach... :D mnie także takie połączenie odpowiada... a co do rajstopek... to chyba nie czułbym się w nich komfortowo na scenie... a komfort na scenie jest bardzo ważny (zarówno psychiczny jak i fizyczny)
sfra

Post autor: sfra »

Chodzi cały czas za mną opracowanie choreografii do moich pointek, chcialbym zrobic z siebie czarnego łabędzia- pełnego dramatyzmu i liryki...

Na razie szukam muzyki, na której tafli mógłbym się unieść...

:)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

oj... za mną też chodzi stworzenie takiej choreografii [b:1040f98740]sfra[/b:1040f98740]... może mamy podobny sposób myślenia i podobne wizje artystyczne ?? :D
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam wszystkich . Czytam tak sobie wszystkich pościki , którzy je tu ostatnio napisali i widzę , że pada dużo pozytywnych słówek jeśli chodzi o tańczenie przez mężczyzn w puentach i to się mile czyta .
I wydaje mi się dość ciekawa propozycja Sisi dotycząca stroju mężczyzny tancerza , czyli czarny ubiór i dotego czarne puenty .
Bo jeśli chodzi o faceta w białych rajstopkach to mnie się to osobiście równierz nie za bardzo widzi . Ten rodzaj garderoby jednak lepiej zostawić kobitkom tancerkom , one w tym bardziej okazale wyglądają i do ich zgrabnych nóżek lepiej pasuje . :wink: .
A na koniec Sfra i Tranquality widać macie wspólne wizje może się dogadacie i stworzycie jakiś wspólny numer choreograficzny , który mozna przedstawić .
Ciekawa sprawa hm... :D :D . Narka .
sisi

Post autor: sisi »

sfra & trnquality... a moze stworzycie cos wspolnie? 8) to by bylo niezle z tym czarnym labedziem. chociaz zawsze chcialam zobaczyc meska choreografie na pointach "siedem grzechow glownych" albo "anioly i demony", to moglo by byc ciekawe...
sisi
sfra

Post autor: sfra »

Wydaje mi sie,że wątek metafizyczny jest bardzo dobry.
Kto wie, moze byśmy coś wspólnie stworzyli...

:)

Co do stroju, to czarny jest bardzo sceniczny i uniwersalny, azckowliek warto go łamać na przykład bielą, lub czerwienią. A co powiecie na temat cielistych point?

Bardzo podobają mi się stroje tancerzy z BIarritz (załączam fotkę)
[img:9e352bf8f5]http://img251.echo.cx/img251/1150/bolero038ry.jpg[/img:9e352bf8f5]
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Co do stroju Sfra to twoja propozycja jest też ciekawa , bo jak by ubiór tancerza był tylko koloru czarnego to byłoby to może zbyt jednostajne .
Kolor czarny w połączeniu z innymi jestem za , a jeżeli chodzi o kolor cielistych puent to gdy będą pasować do stroju to czemu nie .
ODPOWIEDZ