Ja byłam na "Jeziorze łabędziem" w TW. Zresztą zupełnie przypadkowo wypadło mi to akurat w tym dniu, dopiero na miejscu zorientowałam się, że to Międzynarodowy Dzień Tańca :)
No to musimy sie kiedys spotkac w TW, Joasiu:) Bo już którys raz zdarza nam się pisać o tych samych spektaklach. Wypada tylko umówic się na znak szczególny. Czerwona baletka w klapie? 8)
[quote:e3687b5e8f="Kasia G"]No to musimy sie kiedys spotkac w TW, Joasiu:) Bo już którys raz zdarza nam się pisać o tych samych spektaklach. Wypada tylko umówic się na znak szczególny. Czerwona baletka w klapie? 8)[/quote:e3687b5e8f]
Heh, no faktycznie, może przechodzimy obok siebie, i nawet o tym nie wiemy? ;)
[quote:0ec15a284a="Joanna"][quote:0ec15a284a="Kasia G"]No to musimy sie kiedys spotkac w TW, Joasiu:) Bo już którys raz zdarza nam się pisać o tych samych spektaklach. Wypada tylko umówic się na znak szczególny. Czerwona baletka w klapie? 8)[/quote:0ec15a284a]
Heh, no faktycznie, może przechodzimy obok siebie, i nawet o tym nie wiemy? ;)[/quote:0ec15a284a]
Ja też byłem na tym spektaklu i po raz kolejny widziałem osobę, która jest obecna na niemal wszystkich przedstawieniach. Kto wie? Może to Joanna? A może Kasia G ? :)
No to na najbliższym balecie na który się wybieramy zbiórka w głównym foyer pod kopułą:) Moze bedzie to Balanchine 11-go, a może gościnny występ baletu z Madrytu 20-go maja? Dajcie znac na forum
[quote:e96070af15="Kasia G"]No to na najbliższym balecie na który się wybieramy zbiórka w głównym foyer pod kopułą:) Moze bedzie to Balanchine 11-go, a może gościnny występ baletu z Madrytu 20-go maja? Dajcie znac na forum[/quote:e96070af15]
Ok, zaraz idę spojrzeć w kalendarz ;)