lekcje baletu warszawa

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote40="amg123"]Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami? :lol:[/quote40]

Spokojnie mozesz tam isc :) sa tam ludzie w twoim wieku i nawet duuuuzo starszym :) nie, nie jestes za stara na taka szkole. Osobiscie serdecznie studio na Moliera polecam, spedzilam tam dluuugie lata i nadal z senymentem wracam do tego miejsca. Sympatyczna atmosfera i naprawde mozna sie troszke tej klasyki nauczyc (oczywiscie na miare swoich osobistych mozliwosci).
amg123

Post autor: amg123 »

Dzięki :smile: w takim razie startuję od nowego semestru
Refrltios

Post autor: Refrltios »

Może jakiś trener personalny ? mnie uczył [url=http://fitcoach.pl]trener personalny wrocław[/url] i jestem zadowolona z efektów jakie dokonałam przez ten czas.
ODPOWIEDZ