Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
[quote40="amg123"]Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami? [/quote40]
Spokojnie mozesz tam isc sa tam ludzie w twoim wieku i nawet duuuuzo starszym nie, nie jestes za stara na taka szkole. Osobiscie serdecznie studio na Moliera polecam, spedzilam tam dluuugie lata i nadal z senymentem wracam do tego miejsca. Sympatyczna atmosfera i naprawde mozna sie troszke tej klasyki nauczyc (oczywiscie na miare swoich osobistych mozliwosci).
Może jakiś trener personalny ? mnie uczył [url=http://fitcoach.pl]trener personalny wrocław[/url] i jestem zadowolona z efektów jakie dokonałam przez ten czas.