Czy czegoś żałujecie?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasiek

Post autor: Kasiek »

Znalazłam dopiero dzisiaj ten temat.. Czy czegoś żałuję? Sporo tego.. żałuję,że nie mieszkam w pobliżu Warszawy, Gdańska.. ogólnie miejscowości, gdzie jest szkoła baletowa z prawdziwego zdarzenia, a nie ognisko baletowe.. :(
Żaluje tego, że nie rozciągałam się, kiedy mogłam jeszcze dużo zrobić ze swoim ciałem, pomimo tego,że stali nade mną i tłukli "rozciągaj się!".. Żałuję tego,że w pewnym momencie "zawiesiłam się w tańcu" tzn.tańczyłam,ale bez serca, na odwałkę..
Żałuję tego,że jestem za mało posłuszna.. (ochh ten mój charakterek :twisted: )

I wielu innych rzeczy, których wypisywanie zajęlo by mi pół nocy..
Odetta.

Post autor: Odetta. »

Ja żałuję najbardziej tego (zresztą jak większość), że tak późno odkryłam w sobie tak wielką pasję jaką jest balet. Chyba nigdy nie pogodzę się z tym, że nie trafiłam do szkoły baletowej. Straszna jest ta myśl, bo niby mam dopiero 15 lat i całe życie przede mną, to to marzenie już nigdy się nie spełni... Jak chodziłam do przedszkola, to kilka razy wspominałam mamie coś o balecie, nawet kiedyś sama raz pomyślała, że może trzeba by mnie zapisać, ale kiedy miałam już ok. 9 lat, to to wszystko zanikło ;(
Fantazja

Post autor: Fantazja »

[b:6526cb65a3]ebaleciara[/b:6526cb65a3], jest jeszcze szansa, że przyjmą cię do OSB. Musisz znać podstawy i szybko nadrabiać, a być może uda ci się. A ja żałuję...że nie mieszkam koło Bytomia. Ale w końcu chodzę do prywatnej SB, na dyplom w 9 klasie można zdawać, więc nie jest tak źle.
DreamerBallet

Post autor: DreamerBallet »

Żałuje że kochałam balet ale nie byłam tego świadoma,jak byłam mała i bawiłam się lalkami to były zawsze tancerkami,ale i tak spróbuję...
lily91

Post autor: lily91 »

Ja żałuję, że mama nie chciała zgodzić się na moj balet, gdy ją o to błagałam jeszcze w wieku 5 lat. Fascynacja baletem została, ale 20 lat już za pasem ; c
ciksa

Post autor: ciksa »

szkoda, że już nic nie da się zmienić, że nie ma tabletki na rozciąganie... :( ja okropnie żałuję, że nie zaczęłam wcześniej. ale gdybać to sobie mogę. dlatego wzięłam się w garść i ostro ćwiczę. :D
dusia

Post autor: dusia »

http://8.asset.soup.io/asset/3973/8728_9939_480.jpeg

to chyba pasuje w temacie "żałowania"
lily91

Post autor: lily91 »

...a ja narzekałam, że za późno wzięłam się za balet, że mama nie chciała mnie zapisać do SB, a teraz widząc ten obrazek dziękuję Bogu, że jestem pełnosprawna i nic nie stoi mi na przeszkodzie, żeby zacząć tańczyć w wieku 20 lat...
dusia

Post autor: dusia »

http://vader.joemonster.org/upload/qcp/1013559d5e6f55e4.jpg

zdecydowanie trzeba cieszyć się tym, co się ma...
Midnight

Post autor: Midnight »

Ja żałuję jednego baaardzo..
W czwartej klasie dostałam się do krakowskiej zawodowej szkoły baletowej, ale stwierdzilam że jeszcze zostanę w tej swojej... Teraz strasznie tego żałuję.

Ale jutro naprawiam swój błąd i idę na przesłuchanie. Mam nadzieję że znowu się dostanę! :smile:
ODPOWIEDZ