Jakiego radia słuchacie wy, baletnice?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
alsaganek

Jakiego radia słuchacie wy, baletnice?

Post autor: alsaganek »

Zastanawia mnie ta kwestia jakiej stacji radiowej słuchacie drogie baletnice najczęściej? Ja słucham RMF Classic, ewentualnie radia TRÓJKA :)
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam. Ja jako niedoszły baleronek :lol: bardzo lubię słuchać radyjka amen he he he... :wink: Z anielskim pozdrowieniem wojtek4p. :o :o :o
Jagodzia

Post autor: Jagodzia »

Ja zdecydowanie preferuję RMF CLASSIC - doskonałe do rozciągania cowieczornego i nawet do ćwiczeń rozrabiających nowe pointy, a często muzyka pasuje i do ćwiczenia układów. Pozdrawiam serdecznie :smile:
alsaganek

Post autor: alsaganek »

Dokładnie Jagaodzia ujęłaś dlaczego właśnie lubię radio Clissic, tylko ja nie tańczę na pointach (mam nadzieję, że jeszcze)...
Jagodzia

Post autor: Jagodzia »

Na pewno kiedyś na pointach staniesz.... :smile: tylko wszystko ostrożnie, żeby sie kontuzji nie nabawić...
w Rmf Classic ubóstwiam wszelkie wstawki baletowe...
Anucha

Post autor: Anucha »

Ja słucham właściwie tylko Trójki - w drodze do szkoły ;)
Inne stacje jakoś mnie męczą... A najlepsze w Trójce są piątki rano, kiedy to audycje prowadzi cudowny pan Wojciech Mann :))
Father

Post autor: Father »

[quote:5cc598dd0f="Jagodzia"]Ja zdecydowanie preferuję RMF CLASSIC[/quote:5cc598dd0f]
Nic innego nie da sie słuchać, no czasami Trójki ale jak nie trują o polityce.
Tylko, że nie jestem baletnicą :smile:
kfviatek

Post autor: kfviatek »

[quote:093d1ef09d="Anucha"]A najlepsze w Trójce są piątki rano, kiedy to audycje prowadzi cudowny pan Wojciech Mann :))[/quote:093d1ef09d]

zgadzam się w 1oo% !! :))
wtedy się tak miło wstaje kiedy pan Wojciech Mann zapowiada prognozę pogody! :)) w ogóle większość prezenterów w trójce ma taki sympatyczny głos.. i chyba jedyne radio z tak charakterystycznymi osobowościami.
jednym słowem trójka jest the best!
ale zgadzam się też z fatherem.. jak tylko zaczynają mówić o polityce to przełączam na rmf classic, ewentualnie chilli zet :)
Shecharchoret

Post autor: Shecharchoret »

Ja polecam radio Open FM... 80 przeróżnych stacji... Ostatnio non stop słucham stacji Italo Disco. Wspaniała muzyka :D
ODPOWIEDZ