XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi
-
danceFORever
-
danceFORever
-
danceFORever
zaawansowany Slava nie jest wcale wybitnie straszny (byl taki poziom 2 lata temu), chociaz wiadomo ze on w najprostszej pozie bedzie kazal urochomic miesnie o jakich sie czlowiekowi nie snilo :)
a Byron jest fajny ale jest strasznie duzo ludzi, niektórzy są bardziej zafascynowani Byronem jako takim niż tańczeniem choreografii, które są mimo wszystko typowo jazzowe a na tych warsztatach mało jest jazzowych ofert
a Byron jest fajny ale jest strasznie duzo ludzi, niektórzy są bardziej zafascynowani Byronem jako takim niż tańczeniem choreografii, które są mimo wszystko typowo jazzowe a na tych warsztatach mało jest jazzowych ofert
-
danceFORever
ilo-osobowe są pokoje goscinne?
bo na stronie napisane jest, ze to pokoj zbiorowy
[quote:872fb57e86="strona"]POKOJE GOŚCINNE
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO
ul. Powstańców Śląskich 10 /41 – 902 Bytom / Tel. 32 281-60-76
* pokoje zbiorowe z pościelą, ze wspólnym węzłem sanitarnym na korytarzu – 35 zł. / osoba
[/quote:872fb57e86]
, ale przez telefon dowiedzialam sie ze to pokoje 3 osobowe.. wiec jak to jest? bo sie zgubiłam.. :roll:
i prosze o szybką odpowiedź, jesli ktoś wie, bo czas goni ;)
bo na stronie napisane jest, ze to pokoj zbiorowy
[quote:872fb57e86="strona"]POKOJE GOŚCINNE
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO
ul. Powstańców Śląskich 10 /41 – 902 Bytom / Tel. 32 281-60-76
* pokoje zbiorowe z pościelą, ze wspólnym węzłem sanitarnym na korytarzu – 35 zł. / osoba
[/quote:872fb57e86]
, ale przez telefon dowiedzialam sie ze to pokoje 3 osobowe.. wiec jak to jest? bo sie zgubiłam.. :roll:
i prosze o szybką odpowiedź, jesli ktoś wie, bo czas goni ;)