pół-baletki, napalcówki - gdzie najlepiej kupić?

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
sisha945

Post autor: sisha945 »

to zalezy ile chcesz wydać :razz:
jesli chcesz miec porządne napalcówki to oczywiście z sanshy, to sprawdzona marka:)
ale jeśli chcesz cos tanszego to moze z akcesu?
u nas cała szkoła ma takie i wszyscy sa raczej zadowoleni:) kosztuja z tego co wiem ok. 20 zł.
a zreszta niech ktos inny sie wypowie :D
caro23

Post autor: caro23 »

Dzięki za twoją opinię.Napewno z niej skorzystam. :-)
Mea

Post autor: Mea »

Napalcówki z akcesu wcale nie są takie złe, zmienili teraz trochę model (są bardziej zaokrąglone) i przynajmniej dla mnie są wygodne :) Trudno zresztą dużo wymagać za taką cenę ;)
Lipkooo

Post autor: Lipkooo »

Cześć! Chcę zacząć tańczyć jazz od września :) I mam pytanie... czy mam sobie kupić napalcówki czy coś podobnego na pruby czy narazie powinnam zaczekać?
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

na początku może w antypoślizgowych skarpetach :D
sisha945

Post autor: sisha945 »

z doswiadcenia wiem, ze takie skarpetki sie nie sprawdzają, po za tym, ze wszystkie brudy i kurz z podłogi sie łatwo przykleja :D
moze warto poczekac, zobaczyc jakie reszta grupy bedzie miec,czesto sklada sie wspolne zamowienie , jest wtedy taniej :)
Ola.K

Post autor: Ola.K »

ja radze napalcówki z akcesu:)
alexa07

Post autor: alexa07 »

No napalcowki z Akcesu sa w miare ok [model z 2 gumkami] i stosunkowo nie drogie... ja osobiscie zawsze na zjaecia z jazzu zakaldam zwykle skarpetki albo baletki :D
Senga

Post autor: Senga »

jazz tańczę w napalcówkach i zdecydowanie polecam
w samych skarpetkach jest zbyt ślisko, antypoślizgowe nie sprawdzają się przy obrotach a buty jazzówki wg mnie krępują trochę ruchy stup

oczywiście to pewnie rzecz gustu :)
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

Ja ostatnio odkryłam że bardzo fajnie tańczy się w takich grubych skarpetach frotowych...najlepiej się sprawdzają na takiej baletowej podłodze ;)
ODPOWIEDZ