to zalezy ile chcesz wydać :razz:
jesli chcesz miec porządne napalcówki to oczywiście z sanshy, to sprawdzona marka:)
ale jeśli chcesz cos tanszego to moze z akcesu?
u nas cała szkoła ma takie i wszyscy sa raczej zadowoleni:) kosztuja z tego co wiem ok. 20 zł.
a zreszta niech ktos inny sie wypowie :D
Napalcówki z akcesu wcale nie są takie złe, zmienili teraz trochę model (są bardziej zaokrąglone) i przynajmniej dla mnie są wygodne :) Trudno zresztą dużo wymagać za taką cenę ;)
Cześć! Chcę zacząć tańczyć jazz od września :) I mam pytanie... czy mam sobie kupić napalcówki czy coś podobnego na pruby czy narazie powinnam zaczekać?
z doswiadcenia wiem, ze takie skarpetki sie nie sprawdzają, po za tym, ze wszystkie brudy i kurz z podłogi sie łatwo przykleja :D
moze warto poczekac, zobaczyc jakie reszta grupy bedzie miec,czesto sklada sie wspolne zamowienie , jest wtedy taniej :)
No napalcowki z Akcesu sa w miare ok [model z 2 gumkami] i stosunkowo nie drogie... ja osobiscie zawsze na zjaecia z jazzu zakaldam zwykle skarpetki albo baletki :D
jazz tańczę w napalcówkach i zdecydowanie polecam
w samych skarpetkach jest zbyt ślisko, antypoślizgowe nie sprawdzają się przy obrotach a buty jazzówki wg mnie krępują trochę ruchy stup