Jak wygląda wasz pokój?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Pawciunio

Post autor: Pawciunio »

kafelki niebieskie, ściany ciemnoniebieskie. na ścianie z oknem lustro 1x2m na ścianie wolnej 2x2m, łóżko składane, szafa, biurko, biblioteczka, nagłośnienie i mixer. To w miarę całość umeblowania.
Porządek: zdarza się
Bałagan: również bywa
Nieład artystyczny: zamieszkał ze mną
Kurz: nie lubię go
:))
sylwiam95

Post autor: sylwiam95 »

mam szafe, ktora jest obklejona wydrukowanymi zdjęciami Poliny Seminovej, Svetlany Zakharovej, Allesandry Ferri.
fajnie nawet to wygląda :smile:
a nad tymi obrazkami jest półka, na której stoi 8 figurek baletnic i 2 ramki z zdjęciami baletnic oczywiście :D
a nad tą półką już jest góra szafy na której stoi duuża ramka z 3 łączonymi zdjęciami (moimi jak robię szpagat w powietrzu, attiude itd.z ), a na innych szafkach już są różne figurki, skrzynki, książki ( między innymi o balecie :D ), radio
przed oknem stoi biurko, a naprzeciwko całej długości szaf jest łóżko i pufa
a w nowym domu jest inaczej, ale jeszcze bez mebli, ale tam będę mieć drążek :razz:
Alya

Post autor: Alya »

Mój pokój jest duuuuży. 2 ściany są żółte, a dwie zielone. do tego mam 2 skosy które też są zielono-żółte. W rogu łóżeczko, na drugim krańcu biurko, a na przeciwległej ścianie ciemno-brązowe meble. Jeszcze niewykończony bo nowy. Nawet lamp jeszcze nie ma :P . Ale planuje zakup drążka i przymocować go na ścianie gdzie są drzwi bo na razie jest tam pusto ;(. Do tego zamówiłam jeszcze taki wielgachny plakat baletnicy, a an druga ścianę obraz z ostatniej części Batmana, przedstawiający Jokera. Po prostu go kocham.
An.

Post autor: An. »

Mój pokój jest niebieski i dosyć mały, przez co nie mogę w nim za bardzo tańczyć, ale staram się :lol: Mam dość szerokie łóżko z niebieskim kocem w delfiny, na którym lubi wylegiwać się mój pies (bokser), szafki staaaare, ale zaklejone jasną okleiną, także jakoś to znoszę :D Niebieski dywan w geometryczne wzory i drewniany parkiet. Niedługo zamierzam włożyć w to wszystko jakiś taneczny akcent.
Maka

Post autor: Maka »

Moje królestwo ;p jest duże ma ściany koloru uspokajającego ciepłego beżu , szafy łóżko i toaletkę białe a biurko i komoda mają czarny kolor . Mam tez ubłaganą wieżę przy której tańcze i niestety jeszcze drążka nie mam , ale za jakiś czas będzie sobie pięknie wisiał...... :twisted: Plakatów nie mam ale za to mam prawie zawsze bałagan :p parapety są wąskie , ponieważ mam balkon więc cięszko o pseudo drązek :)
miss ladybird

Post autor: miss ladybird »

Jeżeli wszyscy opisują swoje pokoje, to ja też coś napiszę. Mój pokój jest duży, ściany są w kolorze zboża. Mam biurko przy oknie, więc często sobie mogę przez nie zerkać, w rogu mam metalowe łóżko (wcale nie takie duże), pod jedną ścianą mam szafę,komodę i biblioteczkę przepełnioną książkami. W rogu jak się wchodzi do mojego pokoju to widać duży, stary, kafelkowy piec ( który kocham, bo uwielbiam starocie!). :D
TheRytmiczka

Post autor: TheRytmiczka »

Mój pokój jest bardzo mały. W sumie mieści się tam tylko biurko, łóżko i jakaś mała szafeczka :) Ściany mam w odcieniach różu, a na moich ścianach jest pełno czarno-białych zdjęć. Jako, że ubóstwiam tę sztukę, zdjęcia są mojego autorstwa. (oczywiście związane z tańcem ;) Pragnę jeszcze dodać, że z reguły w moim pokoju panuje niespotykana harmonia, ponieważ chaos przeszkadza mi w myśleniu. :D
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:df01517fd6="TheRytmiczka"]panuje niespotykana harmonia, ponieważ chaos przeszkadza mi w myśleniu.[/quote:df01517fd6]

mam podobnie :)

i pewnie też nie zgodzisz się, że 'twórczy' nieład jest twórczy, a tylko ład i estetyka:)
TheRytmiczka

Post autor: TheRytmiczka »

Fajnie, ze nie tylko ja tak mam, myślałam że tylko ja jestem taka jakaś dziwna ;-) Szczerze mówiąc, nawet kiedy mam bardzo dużo nauki, a czasu jak zwykle za mało to najpierw muszę sobie odpowiednio przygotować przestrzeń, też tak robisz?
RiRi

Post autor: RiRi »

Mój pokój jest w kolorze zielonym. Na jednej z ścian mam lustra od podłogi aż po sufit i drążek, a o bok drabinkę, a resztę ścian zajmują meble a pod skosem dachu znajduje się łóżko dwuosobowe. A na środku mam niebieską huśtawkę z ikei (świetnie się na niej czyta książki.) :D
ODPOWIEDZ