Jak sie stoi w pointach??
Moim zdaniem, trzeba znaleźć sposób na ból palców. Ja np. okręcam palce szmatką i na to gąbkowa wkładka. I nie boli. No chyba że poprzedniego dnia za dużo poćwiczę i boli. To wtedy jeszcze na duży palec naklejam plaster z opatrunkiem. To lepsze niż kiedyś. Kiedyś oklejałam każdy palec z osobna. ;D I traciłam 5 metrów plastra w 2 dni ;D
-
sasetka2505
-
JustDance.
Szukam i szukam nie umiem znaleźć wątku, który lepiej pasowałby do mojego problemu, więc wrazie czego proszę mnie nie ganić : )
A mianowicie mam problem z poprawnym staniem w pointach, gdyż stoję mniej więcej tak \ / a chciałabym tak ||. Może to wina point (bloch jet stream, a wcześniej miałam amelie i to samo), bo z tego co pamiętam to (chyba) w grishko tego nie było...
Gdzies znalazłam ćwiczenie, które polega na robieniu w siadzie prostym point tak, aby kostki były złączone, a przednia część stóp szła do boków. Staram się to ćwiczenie wykonywac w miarę regularnie, ale efektów nie widzę... więc może to jednak wina point?
Z góry dziękuję za pomoc ; )
A mianowicie mam problem z poprawnym staniem w pointach, gdyż stoję mniej więcej tak \ / a chciałabym tak ||. Może to wina point (bloch jet stream, a wcześniej miałam amelie i to samo), bo z tego co pamiętam to (chyba) w grishko tego nie było...
Gdzies znalazłam ćwiczenie, które polega na robieniu w siadzie prostym point tak, aby kostki były złączone, a przednia część stóp szła do boków. Staram się to ćwiczenie wykonywac w miarę regularnie, ale efektów nie widzę... więc może to jednak wina point?
Z góry dziękuję za pomoc ; )