You Can Dance - poprostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Jo_Ann

Post autor: Jo_Ann »

[quote:f32ce25404="Natashy"]Ubierają ją nieciekawie :P bo chyba się sama nie ubiera, nieprawdaż? Ale źle jej dobierają i fasony i kolory... Biedaczka[/quote:f32ce25404]

Kiedyś był z nią wywiad o tym i powiedziała, że stroje wybiera razem ze stylistką, ale obie mają taki sam gust i świetnie się dogadują co do strojów :D. Nawet mój tata się roześmiał jak to usłyszał ;).
Kolorowe_kredki

Post autor: Kolorowe_kredki »

A i dlatego Kinga wygląda tak "pięknie" na scenie bo dogaduje się ze stylista...
Moim zdaniem nie powinna nosić bluzek, gdzie ma odkryte ręce,bo mi i mojemu bratu wydaję się, że korzystniej by wyglądała gdyby miała zakryte...
Natashy

Post autor: Natashy »

Nie wiem, co z rękami, ale w każdym razie mnie najczęściej najbardziej gryzą kolory, przecież ona jest ładną kobietą, a zamiast potkreślać urodę, podkreśla nieodskonałości. Lepiej wyglądałaby np. w małej czarnej i do tego np. jakieś ładne szpilki, kroje też polecałabym jej raczej klasyczne :wink: No ale cóż, nas nie posłucha :twisted:
Maron

Post autor: Maron »

znalazłam niegdyś jej wypowiedź na stronie plejady odnośnie tych strojów... narazie nie mam czasu szukać bo się uczę ale jutro znajdę i wkleję.
JustDance.

Post autor: JustDance. »

No i nie było You Can Dance. Rozumiem bardzo dobrze ich decyzję, ale myślałam, że za dużo by ich to kosztowało, żeby przesuwać.
Natashy

Przynajmniej uczestnicy będą dobrze tańczyć :wink:

ehh, ale straszna to tragedia... :sad:
Natashy

Szkoda Jurijego (nie wiem jak się pisze jego imię). Ja nie wiem... Świetnie wygląda, tańczy... Szczerze mówiąc wolałabym, żeby odpadł Maks..
Ani też mi szkoda, polubiłam ją, aczkolwiek faktycznie w tym odcinku nie poszło jej najlepiej. Raczej nie pomogła jej fryzura, ujowała jej naturalnej "słodkości", delikatności. Poza tym po solówce nawet nie poprosiła o głosy, żałowała, że jej nie będzie na ślubie mamy, mogło to zaostać odebrane, jako, że nie chciała być tam, gdzie jest...
co za zbieg okoliczności, że Eliza znów z tym samym partnerem tańczyła modern :P
Wśród uczestników już wyraźnie się wyrabia tzw. śmietanka, choć jak przyjdzie co do czego, tv-widzowie potrafią być nieprzewidywalnie :twisted:
Agnes

Post autor: Agnes »

[quote:3f7eb9d7f5="Natashy"]Poza tym po solówce nawet nie poprosiła o głosy, żałowała, że jej nie będzie na ślubie mamy, mogło to zaostać odebrane, jako, że nie chciała być tam, gdzie jest... [/quote:3f7eb9d7f5]

To Julia mówiła o ślubie mamy, nie Ania :)
Maron

Post autor: Maron »

Jurij fajnie tańczy ale miał beznadziejną solówkę - taką ni w pięć ni w dziesięć, ani ze strojem, ani z muzyką, ani z układem...
Natashy

[quote:6d383a7d57="Agnes"][quote:6d383a7d57="Natashy"]Poza tym po solówce nawet nie poprosiła o głosy, żałowała, że jej nie będzie na ślubie mamy, mogło to zaostać odebrane, jako, że nie chciała być tam, gdzie jest... [/quote:6d383a7d57]

To Julia mówiła o ślubie mamy, nie Ania :)[/quote:6d383a7d57]

Serio??!! Jejku, byłam przekonana, że Ania :shock: to przepraszam za pomyłkę
ODPOWIEDZ