Renowacja Pogadalni

Sprawy formalne Forum
Kasia G

Renowacja Pogadalni

Post autor: Kasia G »

Nie wiem na ile śledzicie temat pomysłu Princess Maron o zmianach w Pogadalni (Tablica Regulamin i pomoc) ale chcialabym żeby grono modów i adminów wypracowało jakies stanowisko w tej sprawie bo na razie dyskutujemy praktyczne ja i M. z Princess - co ogólnie jest bez sensu zeby a prosbe jednego użytkownika zmieniać zasady dzialania forum a raczej najbardziej mimo wszystko newralgicznej jego cześci - Pogadalni. Swoje argumenty wyłożyłam w w/w wątku, uważam pomysl za szkodliwy bo tak rozumiana Pogadalnia o wszystkim stanie się araz głównym nurtem forum i straci ono swój baletowy charakter. Wypowiedzcie się co dalej z tym fantem robić?
M.

Post autor: M. »

Oczywiście, że jest bez sensu. Zwłaszcza, że większość z nas,a przede wszystkim moderatorzy pogadalini, wypowiedziała się, że jest przeciw - jedynie Joanna była gotowa się zastanowić. No i Torin zasugerował, że będzie miał jakąś propozycje wychodzącą na przeciw ich oczekiwaniom - więc czekamy.

Myślę, że powinniśmy dać forumowiczom kilka dni na wypowiedzenie się, potem dać im oficjalną odpowiedź i zamknąć temat. Mam wrażenie, że taka dyskusja z Princess może się nigdy nie skończyć. No i przyznam się szczerze, że jestem nią delikatnie mówiąc podirytowana :evil: Rozumiem, że moderatorowi nie wypada docinać forumowiczom za to wypada próbować spokojnie i rozsądnie odpowiadać na argumenty... ja na dzień dzisiejszy mam dość :evil:
Torin

Post autor: Torin »

Oooodezwę się jutro albo w sobotę to powiem o co mi chodziło - ale już teraz jestem przeciw :)

Torin
Czajori

Post autor: Czajori »

Dodałam swoje trzy grosze, nie będę się powtarzać na naszej tablicy, ale generalnie dobrze, że myślimy co zrobić z pogadalnią, bo ostatnio znowu było nie najciekawiej.
ODPOWIEDZ