Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Czajori

Post autor: Czajori »

[quote:289dba27c4="Olimpia"]The Dark Knight.
Absolutnie boski Ledger i absolutnie boski Bale. A ten drugi dodatkowo bosko przystojny! [/quote:289dba27c4]

Och, Olimpio, my to jednak mamy bardzo dużo wspólnego. Też uważam, że Christian Bale jest wyjątkowo ekscytujący :694:, no i kolejne powstające części "Batmana" pozwalają nam mieć nadzieję, że się jeszcze na Niego napatrzymy. No i przy okazji zgłębimy kolejne tajemnice obrońcy Gotham City, żeby nie było. :P

Podatna na reklamę jestem. Ostatnio hasło "Zabierz przyjaciółki i idźcie do kina" skłoniło moją ekipę do pójścia na film "Kobiety". Podobał mi się bardzo i nie uważam, żeby był tak rażąco banalny, jak twierdzą niektórzy recenzenci. Czy któraś z Forumowiczek była? A może z Forumowiczów? Wasze opinie na temat filmu, gdzie jedyny facet pojawia się dosłownie w ostatnich minutach, mogą być ciekawe :)

[quote:289dba27c4="Ewuunia"]dziewczyny, a która ogląda Gwiezdne Wojny na TVP2? przyznawać się! :D[/quote:289dba27c4]

JA, JA!!! A teraz przerwali, żeby nasze wątpliwe gwiazdy pokroju panny Rutowicz udawały, że potrafią jeździć na łyżwach (tiaaaa...Maronku, nie chcę nawet pytać, co Ty o tym sądzisz). HAŃBA!

[quote:289dba27c4="Pointerka"]ja nie! Nigdy w życiu! Cytuje słowa ciastka ze Shreka2 : ''Nienawidze takiej szmiry- to nudne i glupie!'' Ale w sumie to zależy co kto lubi... :) :D :D :D[/quote:289dba27c4]

Jako fanka Shreka powinnam się na Ciebie teraz śmiertelnie obrazić, ten cytat brzmi "Co za szmira! Nie będę tego oglądał!" :D
A wszystkim antyfanom SW mówię stanowczo "wypchajcie się dżemem!" :P

Pozdrowienia z pracy, jak widać bardzo ciężko pracuję, aż huczy.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

[quote:02ab1dab77="Czajori"][quote:02ab1dab77="Olimpia"]The Dark Knight.
Absolutnie boski Ledger i absolutnie boski Bale. A ten drugi dodatkowo bosko przystojny! [/quote:02ab1dab77]

Och, Olimpio, my to jednak mamy bardzo dużo wspólnego. Też uważam, że Christian Bale jest wyjątkowo ekscytujący :694: [/quote:02ab1dab77]
Nie od dziś wiadomo, że historycy sztuki mają świetny gust :D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Oglądam ostatnio:
*Egzorcyzmy Anneliese Miechel
* Hooligans
* Killer :P
* Zaczarowane baletki
baletqueen

Post autor: baletqueen »

[quote:b394fb2ddd="Cheryl"]Oglądam ostatnio:
*Egzorcyzmy Anneliese Miechel
* Hooligans
* Killer :P
* Zaczarowane baletki[/quote:b394fb2ddd]

1. Straszne to było :evil:
4. I jak? Warto oglądać?
Cheryl

Post autor: Cheryl »

1. Straszne? Głosy demonów były mało przyjemne, a historia jak dla mnie trochę nieprawdopodobna.
2 Zaczarowane baletki naprawdę super :)
Blanche

Post autor: Blanche »

A nie wiem, czy było, bo ostatnio na forum nie jestem na bieżąco - w sobotę na jedynce o 8.15 będą "Zaczarowane baletki" :)
baletqueen

Post autor: baletqueen »

o jak miło:) no to teraz bankowo obejrzę:)
Columbina

Post autor: Columbina »

"Zaczarowane baletki" oglądałam już jakis czas temu i szczerze ten film polecam, bo jest na prawdę ładny :)
Choć mało w nim baletu.
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Dziękuję że napisaliście, że "baletki" będą dzisiaj :) Film super, bardzo pozytywny :)
Najbardziej polubiłam w nim pilotkę, bo nie dość, ze oryginalna w upodobaniach to bieduli najpóźniej było dane zacząć robić to, o czym marzyła.
I muszę przyznać, że bardzo pozytywnie nastawiło mnie od samego początku usłyszenie mojego ulubionego fragmentu z "dziadka do orzechów", który się ku mojej radości w filmie przewijał :D
Maron

Post autor: Maron »

oglądał z was ktoś film "Nieznajomi"?
ODPOWIEDZ