Witam
Dość często zachodzi potrzeba przeniesienia jednego bądź kilku postów z jednego tematu do drugiego.
Jako, że procedurka jest prosta ale niezbyt intuicyjny poniżej napisze instrukcje która mam nadzieję ułatwi tą czynność :)
Zaczynamy !!
Wchodzimy do tematu który zawiera posty do przeniesienia.
Na samym dole tabelki z widokiem postów mamy małe ikonki do zarządzania nimi.
Jak najedziemy na nie myszką wyświetlą nam się podpowiedzi co która robi.
Jest tam Usuń, Przenieś, Scalaj, Zablokuj, Podziel, Przyklej, Oznacz jako ogłoszenie.
Do przeniesienia postów do innego tematu służy ikonka [b:f0754df9e8] >>scalaj posty w tym temacie <<[/b:f0754df9e8]
Klikamy ją, otworzy nam się inny widok tematu.
Zaznaczamy posty które chcemy przenieść poprzez kwadracik po prawej ich stronie.
Na górze mamy listę wyboru na jakie forum chcemy przenieść te posty, wybieramy interesujące nas, i naciskamy guzik >>scalaj wybrane posty<< lub >>scalaj od wybranego posta<< (ta druga opcja przydaje się gdy chcemy przenieść sporo postów z końca jakiejś dyskusji...).
Po naciśnięciu tego guzika otworzy nam się lista tematów z wybranego forum (tablicy), zaznaczamy interesujący nas temat i naciskamy guzik >>scalaj<< znajdujący się na dole.
I już - posty zostały przeniesione :)
Mam nadzieję, że pomogłem ;)
Torin
p.s.
pozostałe przydatne rady można znaleźć w tym [URL=http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?p=304380]małym faq dla moderatorów[/URL], podawałem kiedyś tego linka ale mógł był się zapodziać gdzieś :)