FREE DANCE
Baletki z free dance są bardzo dobre jak za cenę 14,50 dlatego je polecam. Jest to ich ogromna zaleta, jak również to, że ładne się prezentują. Jednak przynajmniej w moim przypadku bardzo parzy się w nich noga, gdyż w środku są wyłożone dość sztywnym materiałem, a ich wzmocniona podeszwa to tylko taki gadżet, który nie przekłada się na wytrzymałość, ale lubię te baletki szczególnie ze względu na cenę :lol:
Co do wytrzymałości to mogę się mylić- tańczę na bardzo nieciekawej podłodze.
Podsumowując: za taką cenę warto kupić te baletki, szczególnie jeżeli często musisz kipować nowe- tak jak ja. :lol:
Co do wytrzymałości to mogę się mylić- tańczę na bardzo nieciekawej podłodze.
Podsumowując: za taką cenę warto kupić te baletki, szczególnie jeżeli często musisz kipować nowe- tak jak ja. :lol:
No to ja sie dołączę do wątku :)
Grupa mojej córki zastanawia się nad "hurtowym" zakupem tych baletek, ale jedno pytanko do używających ich przemiłych pań :)
Czy te białe baletki ładnie się piorą ?? Trochę mnie niepokoi ta skóra - niby zwiększa trwałość, ale jak wygląda toto (czyli baletka) po praniu ??
Czy ta skóra nie ciemnieje, sztywnieje, odłazi, odpada, łuszczy się :D
Jako ze używać ich będą stworki malutkie - to baletki brudne będą momentalnie :) Więc pranie to istotna funkcja !
Torin
Grupa mojej córki zastanawia się nad "hurtowym" zakupem tych baletek, ale jedno pytanko do używających ich przemiłych pań :)
Czy te białe baletki ładnie się piorą ?? Trochę mnie niepokoi ta skóra - niby zwiększa trwałość, ale jak wygląda toto (czyli baletka) po praniu ??
Czy ta skóra nie ciemnieje, sztywnieje, odłazi, odpada, łuszczy się :D
Jako ze używać ich będą stworki malutkie - to baletki brudne będą momentalnie :) Więc pranie to istotna funkcja !
Torin