FREE DANCE

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Sephia

Post autor: Sephia »

Tu masz przecież cene
http://www.baletki.com.pl/?site=cennik
mała_mi

Post autor: mała_mi »

Baletki z free dance są bardzo dobre jak za cenę 14,50 dlatego je polecam. Jest to ich ogromna zaleta, jak również to, że ładne się prezentują. Jednak przynajmniej w moim przypadku bardzo parzy się w nich noga, gdyż w środku są wyłożone dość sztywnym materiałem, a ich wzmocniona podeszwa to tylko taki gadżet, który nie przekłada się na wytrzymałość, ale lubię te baletki szczególnie ze względu na cenę :lol:

Co do wytrzymałości to mogę się mylić- tańczę na bardzo nieciekawej podłodze.

Podsumowując: za taką cenę warto kupić te baletki, szczególnie jeżeli często musisz kipować nowe- tak jak ja. :lol:
domis419

Post autor: domis419 »

DZIĘKI... to ja napewno wypróbuje :smile: :) cena naprawde niska więc co mi szkodzi... zamawiam je :) :) Tak naprawde to BĘDĄ MOJE 1 BALETKI :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: heh :lol:
gonia

Post autor: gonia »

moja koleżanka ma te baletki i mówi, że są nawet wygodne. plusem jest ta skórka czy co to tam jest na palcach, wolniej się przecierają.
Torin

Post autor: Torin »

No to ja sie dołączę do wątku :)
Grupa mojej córki zastanawia się nad "hurtowym" zakupem tych baletek, ale jedno pytanko do używających ich przemiłych pań :)
Czy te białe baletki ładnie się piorą ?? Trochę mnie niepokoi ta skóra - niby zwiększa trwałość, ale jak wygląda toto (czyli baletka) po praniu ??
Czy ta skóra nie ciemnieje, sztywnieje, odłazi, odpada, łuszczy się :D
Jako ze używać ich będą stworki malutkie - to baletki brudne będą momentalnie :) Więc pranie to istotna funkcja !

Torin
Marcysia

Post autor: Marcysia »

Jeśli tak to polecam czarne...... :lol:
Torin

Post autor: Torin »

Muszą być białe - jako że będą występować jako duchy :)
Duchy w czarnych baletkach to trochę nie tego ;)

Torin
Marcysia

Ja bym białych z FREE DANCE nie kupiła :o
Jak białe to może lepiej zamówi z szkoły baletowej, albo z marry...
Moja pani zamawia ze sklepu baletowego z Poznania postaram się pochwcic adres ;)
Nati

Post autor: Nati »

ja mam czerwone i są super :D śliczne! PO praniu, czubek blednie, ale i tak mi się podobają... Czarne jak czarne, a białe wyglądają jak halówki troszkę :D:D
Marcysia

O no właśnie, szukałam takiego określenia, bo one mi się nie podobają- takie nie baletowe się wdają. :D
ODPOWIEDZ