Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
zgadzam sie. ale o ile Pieroga uwazalam do niedawna za profesjonaliste o tyle teraz uwazam go za skonczonego debila (w koncu na forum nie uzywamy przeklenstw)....mozna miec swoje zdanie i bardzo fajnie ze je ma....w koncu chyba sie na tym zna, prawda? ale nie moglby wyrazac go w mniej obrazliwy sposób...?
jestem zaskoczona ze odpadła Natalia. Dziś w klasie koleżanka powiedziała, ze dobrze ze odpadła bo były brzydka :/ co do jest? Wybory miss?? i tak własnie do tego podchodza ludzie nie znający się na tańcu! I takie osoby głosują i potem wychiodzi jak wychodzi.... :/ uważam ze Natalia była najbardziej wszechstronna z wszytkich... i taka właśnie osoba moim zdaniem powinna wygrac program. Diana jest świetna w tym co robi...ale tylko w tym. Teraz juz nie mam faworyta....
że odpadł toti to dobrze, bo ON jest klapą. i tyle. że natalia odpadła, to szkoda, bo moim zdaniem jest najwszechstronniejsza (a takiego właśnie tancerza podobno szukają) i chyba najbardziej z pozostałych tancerzy utalentowana.
a taniec brzucha... eee..... :569: :roll: to jakiś idiotyzm był! w układzie praktycznie nic nie robili, tylko machali jakimiś chustami i tyle. normalnie dla mnie to był szok- jakby specjalnie chcieli, żeby Piróg ostro ponajeżdżał na dianę i tita! :572: :| :?
a taniec brzucha... eee..... :569: :roll: to jakiś idiotyzm był! w układzie praktycznie nic nie robili, tylko machali jakimiś chustami i tyle. normalnie dla mnie to był szok- jakby specjalnie chcieli, żeby Piróg ostro ponajeżdżał na dianę i tita! :572: :| :?
[quote:518ccf0c34="Olimpia"]jest brzydka. Dla mnie. Po prostu brzydka. A tancerz jednak musi jakos wygladac, miec jakas prezencje, urok. [/quote:518ccf0c34]
No to może ja nawiążę do tego co napisała Olimpia.
No więc... Natalia nie była ładna, chyba każdy tak stwierdzi, ale nie była nie urocza. Wg. mnie (a już zwłaszcza jak tańczyła!) tego uroku akurat miała bardzo dużo. Tańczyła dobrze, jak już ktoś to stwierdził - wszechstronnie i... bradzo ładnie. A co do charakteru, to ona właśnie wydaje mi się być bardzo fajna. I wracając do wyglądu... napisaliście, że tancerz [i:518ccf0c34]musi[/i:518ccf0c34] jakoś wyglądać... Czyli wychodzi na to, że lepsza jest np. Diana która (powiedzmy, że) jest łaadna, ale w tańcu(oprócz tego jej tam, Jacksona czy czegoś) jest po prostu: słaba, że ona jest lepsza od brzydkiej, ale tańczącej swietnie Natalii? Bo sądzę, że taniec Natalii podobał się wielu osobom na tym forum...
Jestem normalnie zszokowana, ze ktoś moze mówić "Dobrze, że odpadła, brzydka była". No masakra, jakby to doprawdy wygląd był wogóle ważny...
PS Nie będę oryginalna... taniec brzucha-porażka!!!
Aha, no i tak: ciesze się, że odpadł Tito, strasznie się cieszę, za to dziwię się, że tak wychwalacie Glebę... Mi się jakoś bardziej podoba taniec Roofiego, a zwłaszcza jego solówki.
No to może ja nawiążę do tego co napisała Olimpia.
No więc... Natalia nie była ładna, chyba każdy tak stwierdzi, ale nie była nie urocza. Wg. mnie (a już zwłaszcza jak tańczyła!) tego uroku akurat miała bardzo dużo. Tańczyła dobrze, jak już ktoś to stwierdził - wszechstronnie i... bradzo ładnie. A co do charakteru, to ona właśnie wydaje mi się być bardzo fajna. I wracając do wyglądu... napisaliście, że tancerz [i:518ccf0c34]musi[/i:518ccf0c34] jakoś wyglądać... Czyli wychodzi na to, że lepsza jest np. Diana która (powiedzmy, że) jest łaadna, ale w tańcu(oprócz tego jej tam, Jacksona czy czegoś) jest po prostu: słaba, że ona jest lepsza od brzydkiej, ale tańczącej swietnie Natalii? Bo sądzę, że taniec Natalii podobał się wielu osobom na tym forum...
Jestem normalnie zszokowana, ze ktoś moze mówić "Dobrze, że odpadła, brzydka była". No masakra, jakby to doprawdy wygląd był wogóle ważny...
PS Nie będę oryginalna... taniec brzucha-porażka!!!
Aha, no i tak: ciesze się, że odpadł Tito, strasznie się cieszę, za to dziwię się, że tak wychwalacie Glebę... Mi się jakoś bardziej podoba taniec Roofiego, a zwłaszcza jego solówki.
[quote:87710c45ce="monika"]Mi się jakoś bardziej podoba taniec Roofiego, a zwłaszcza jego solówki.[/quote:87710c45ce]
A dla mnie on sprawia wrazenie zarozumiałego. Jego solówki choć fajne, to mam wrażenie, że wszystkie są do siebie strasznie podobne i po zobaczeniu kilku jak dla mnie przestały być ciekawe. Z resztą trochę mi się chce śmiać z konsekwentnie, równopodwiniętej, zawsze tej samej nogawki. W jego wykonaniu to kojarzy mi się z takim udawaniem łobuzerstwa przez grzecznego, wypacykowanego chłopca. Artystyczny nieład jest fajny kiedy spontaniczny a w jego wykonaniu wydaję się taki strasznie pozorancki... Taki niby nieład a jakby zaprasowany dokładnie i dopracowany w każdym szczególe i zawsze taki sam. Nuda.
Natomiast Piotrka lubiłam - z jednej strony wydawał się skromny i pracowity a z drugiej miał to wewnętrzne przekonanie o tym, że odniesie sukces. I u niego podwijana czasem nogawka mi trochę mniej przeszkadzała.
A dla mnie on sprawia wrazenie zarozumiałego. Jego solówki choć fajne, to mam wrażenie, że wszystkie są do siebie strasznie podobne i po zobaczeniu kilku jak dla mnie przestały być ciekawe. Z resztą trochę mi się chce śmiać z konsekwentnie, równopodwiniętej, zawsze tej samej nogawki. W jego wykonaniu to kojarzy mi się z takim udawaniem łobuzerstwa przez grzecznego, wypacykowanego chłopca. Artystyczny nieład jest fajny kiedy spontaniczny a w jego wykonaniu wydaję się taki strasznie pozorancki... Taki niby nieład a jakby zaprasowany dokładnie i dopracowany w każdym szczególe i zawsze taki sam. Nuda.
Natomiast Piotrka lubiłam - z jednej strony wydawał się skromny i pracowity a z drugiej miał to wewnętrzne przekonanie o tym, że odniesie sukces. I u niego podwijana czasem nogawka mi trochę mniej przeszkadzała.
Jesli chodzi o ubiór Kingi Rusin to nie ona wybiera sobie ubrania :P więc nie do niej pretensje tak samo jeśli chodzi o taniec brzucha to Piróg stwierdził że gdyby tego tak nie udziecinnili to nie byłaby porażka ale zauważcie że pomysł , stroje i choreografie nie uni ustalaja.... więc to wszystko wina choreografa moim zdaniem.... ;/ jestem bardzo zszokowana że Natalia odpadła... Aktualnie moim faworytem jest Maciek i uważam że to on powinien wygrać bo jak pamietacie na samym początku to on praktycznie się walał po podłodze a teraz z programu na program widać jego postepy a ten program jest dla takich osób które potrafia rozwijać się... ;) pozdrawiam ;*
-
BlackPointeShoes