Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
BlackPointeShoes

Post autor: BlackPointeShoes »

Hej ; )) jak podobał Wam się pierwszy odcinek? :D mi jak wszystkim oczywiscie 11letni człopczyk ; DD był super! Bardzo utalentowany ; ) Odylio, próbowałam Ciebie szukać, ale się nie doszukałam :(
gonia

Post autor: gonia »

chłopczyk- boski!!!! czyżby szykował się nam kolejny bóg tańca?

ogólnie- krytyka była w wielu przypadkach wg całkiem, całkiem trafna

jak już ktoś napisał- 100% manipulacji i 100% rzewnych, tkliwych historii [typu zakwalifikowana para ('jak się nie zakwalifikuje, to oddam bilet') itp, 'dla niektórych ten program to całe życie'... ręce opadają]

ale tak w sumie to całkiem mi się podobało ;)

p.s. w [b:cd0ce42ac8]niektórych[/b:cd0ce42ac8] przypadkach, gdyby tak tańczyła jak ci ludzie, to bym się wstydziła zatańczyć na dyskotece, a co dopiero w programie! ! !
Czajori

Post autor: Czajori »

Co sądzicie o zakwalifikowanych osobach, które były pokazane w tym odcinku? Bo szczerze mówiąc jestem nieco zdziwiona poziomem tańca niektórych. Dziewczyna od mazura (jedna z "zakwalifikowanej pary") najmniej podobała mi się w dogrywce. Z kolei gdy oglądałam dziewczynę w żółtej bluzce (pierwszą, która dostała bilet do paryża), to miałam wrażenie, że oglądam wybory Miss Fitness. :?

A z uwag ogólnych ;) : jury bardzo mi się podoba. mają konkretne uwagi i nikt nie próbuje zrobić z tego programu swojego własnego show, jak zdarzało się w innych produkcjach tego typu.
No i Michał Piróg ma cudownie zaraźliwy śmiech :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja też oglądałam. Ogólnie program fajny i nawet jak manipulacja to trudno... tv to tv. Dziewczyna w żółtej bluzce też zdziwiłam się, że przeszła. Jury mi się podoba - trafnie komentują, czasami trochę dogryzają, czasami żartują. A 11-letni chłopczyk wymiata :D Goniu z tobą się zgadzam. Jakbym tańczyła jak część z nich to też nie pokazywałabym się na dyskotekach o co dopiero w castingu do programu...
Olimpia

Post autor: Olimpia »

[quote:8383fd0e5a=".:Odylia:."] do naszej wspolnej baletowki?[/quote:8383fd0e5a]
Odylio, to Ty chodzilas do OSB w Poznaniu? :) Z tego co napisalas tak zrozumialam, jesli nie to wyprowadz mnie z bledu prosze.

[color=violet:8383fd0e5a]Takie rzeczy proszę załatwiać przez PM!! Cz.[/color:8383fd0e5a]
forum.balet.pl

Post autor: forum.balet.pl »

Jedna sprawa:

[size=18:a7e1dd1791]Nie podajemy w tym wątku żadnych imion i nazwisk uczestników programu![/size:a7e1dd1791]
czekoladka

Post autor: czekoladka »

a mi sie bardzo podobala ta dziewczyna co tanczyla new style jak w poltora roku ona sie tak swietnie nauczyla tego stylu to jestem dla niej pelna podziwu i szczeze jej gratuluje, dla mnie byla bardzo prawdziwa
Nefretete

Post autor: Nefretete »

zgadzam sie - tez bardzo mi sie podobała.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

moja wspollokatorka z paryza :) jak dobrze pojdzie bede do niej chodzic na lekcje-w ogole strasznie fajne bylo to ze uczylismy sie od siebie,kazdy byl żądny nieznanej sobie techniki i [b:685e5e655a]chciał[/b:685e5e655a] ja zgłębiać..pisze to dlatego bo z programu mogloby wynikac ze byli tam sami zatwardziali hip-hopowcy..
czekoladka

Post autor: czekoladka »

a Odylio dostała sie ona do tej szkoły miuzikalowej bo chyba miała na następny dzień mieć egzamin o ile sie nie mylę?
ODPOWIEDZ