Sytuacja w TW-ON

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
milton

Post autor: milton »

Carewna, jak robociki??
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Carewno, ta Cayenne mi na blogu zamieszczała dziwne komentarze. (pousuwałam kilka). :roll:
carewna

Post autor: carewna »

Wiecie co,dobrze ze ja sie nie znam na balecie,bo po takich komentarzach nastepuj totalny brak slow.
Tak Miltonie -ROBOCIKI :wink:
Joanna

Post autor: Joanna »

Czemu tego artykułu nie ma na e-teatrze? Moim zdaniem powinien się tam znaleźć, albo chociaż jakiś link?
Florina

Post autor: Florina »

Kasiu, wielkie brawa za ten artykuł. Po wpisach widać jak wiele jest osób którym los warszawskiego baletu nie jest obojętny. Warto byłoby aby w ślad za tym artykułem poszły następne w innych gazetach. Może wreszcie tym którzy są odpowiedzialni za naszą narodową kulturę otworzą się oczy na to co się w TW-ON dzieje. Chcę w to wierzyć.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:99483945de="Joanna"]Czemu tego artykułu nie ma na e-teatrze? Moim zdaniem powinien się tam znaleźć, albo chociaż jakiś link?[/quote:99483945de]

jest, tylko trudno znaleść http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/39591.html

jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ja też przyłączam się do gratulacji dla Kasi G! Nareszcie ktoś zajął się sprawą o której powinny huczeć media. Nie można pozwolić, żeby roztrwonić ciężką pracę całego zespołu baletowego przez decyzje jednej niekompetentnej, ale irracjonalnie pewnej siebie osoby.
girl interrupted

Post autor: girl interrupted »

Równiez gratuluję Kasi G. przede wszystkim dbałości o scenę, ktora z miejsca o najwiekszym potencjale w kraju może przeistoczyc się w nudny teatr z, co gorsza, kiepskim zespołem baletowym, oby takie teksty jak ten dały dyrekcji do myślenia.
mysha

Ratujmy balet - blog

Post autor: mysha »

Kochani, wczoraj napisałam o tym w pogadalni, ale widzę, że tu jest specjalny temat do załamywania się...

Ogromne ukłony dla Kasi. Więc ja też jestem załamana, jeśli nie ZGORSZONA tym co dzieje się w TW. Moja wściekłość sięgnęła zenitu gdy zobaczyłam plakat spektaklu Śpiącej Królewny, na który Monika Olejnik i Tomasz Lis widnieją PRZED nazwiskami artystów baletu i są napisani większymi literami. Zgroza.

Dlatego też [b:b2e0435e22]ZAŁOŻYŁAM BLOG[/b:b2e0435e22]

[size=24:b2e0435e22][url]http://ratujmybalet.blog.onet.pl[/url][/size:b2e0435e22]

Na blogu zamierzam informować o i komentować poczynania pani Dyrektor. Jeśli damy blogowi rozgłos, zawsze będzie to jakiś mały wkład w nagłośnienie sytuacji. (chyba pani Rybarska nie napisze sprostowania do webmasterów Onetu!!) Wczorajszy wpis traktuje m.in o polemice wynikłej z artykułu Kasi, odpowiedzi pani dyrektor i jeszcze bardziej przygniatającej odpowiedzi Kasi na odpowiedź. (kto nie czytał jeszcze dzisiejszego Życia Warszawy, niech natychmiast leci do kiosku, lub klika: http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=202&news_id=159920&layout=1&forum_id=35896&page=text

[b:b2e0435e22]Zapraszam do czytania i komentowania.[/b:b2e0435e22]
M.

Post autor: M. »

Skoro nie widzę tu nigdzie linka to rozumiem, że list Pani Dyrektor do Kasi G był prywatny i nie ma szansy by go gdzieś przeczytać?
ODPOWIEDZ