Baletki MARRA
-
Książe Benno
[quote:4762dfd51c="groteska"]Dziewczyny, a jak zamawialyscie baletki Marra ze strony internetowej (nie przez allegro), to wysylalyscie maila i dostawalyscie jakas odpowiedz? Bo nie wiem, czy mam czekac na odpowiedz, czy moze od razu wplacic pieniadze. Prosze o szybka odpowiedz (o ile to mozliwe oczywiscie^^). Pozdrawiam.[/quote:4762dfd51c]
Dziewczyny i chłopaki! :wink:
Lepiej zadzwoń na podany na stronie nr. tel.
tj: 501 940 709
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.
[quote:53f7df5630]
[/quote:53f7df5630]
ok, przepraszam xD Juz poprawilam hehe.
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.[/quote:53f7df5630]
Zadzwonilam i zapytalam, kiedy mam te pieniadze wyslac i kiedy przyjdzie przesylka, a pan z Marry na to, ze jak wysle pieniadze, to i tego samego dnia moze mi baletki wyslac. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie xD
[/quote:53f7df5630]
ok, przepraszam xD Juz poprawilam hehe.
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.[/quote:53f7df5630]
Zadzwonilam i zapytalam, kiedy mam te pieniadze wyslac i kiedy przyjdzie przesylka, a pan z Marry na to, ze jak wysle pieniadze, to i tego samego dnia moze mi baletki wyslac. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie xD
-
Książe Benno
-
edysia baletnica
weź oko na to, że ja nie ćwiczę na sali baletowej, tylko z parkietem w szkolnej sali gimnastycznej [zużytej itd.].
mi z szywaniem baletki wytrzymują ok 10 mies.
bez zszywania nie umiem powiedzieć, koło 2-3 mies.
w sumie planuję się na przyszły rok szkolny wykosztować na grishi, ale nie wiem, jak będzie z kasą...
mi z szywaniem baletki wytrzymują ok 10 mies.
bez zszywania nie umiem powiedzieć, koło 2-3 mies.
w sumie planuję się na przyszły rok szkolny wykosztować na grishi, ale nie wiem, jak będzie z kasą...