Teatr - czyli co widzieliście w teatrze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Balerinko jeżeli mi powiesz skąd jesteś to moge Ci coś poleciec bo nie polecę Ci np. Polskiego Wieczoru Baletowego, którzy grany jest w Poznaniu a Ty będziesz np. z Bytomia :)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jestem z Krakowa..., a czy był ktoś z was na "Królewnie Śnieżce"?
Veroniquay

Post autor: Veroniquay »

Karolinkaaaa: A byłaś może na jakimś przedstawieniu z cyklu "Klamra" w Od Nowie? Ja Byłem na Teatrze Okazjonalnym z Sopotu na spektaklu "Alchemik Halucynacji". Rewelacyjne... warto było...
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Niestety nie byłam,ale bardzooo żałuje:(Ale napewno wybieram się na Kontakt.
Rotbart

Post autor: Rotbart »

"Klamra" to jedna z ciekawszych imprez teatralnych nie tylko w Toruniu, ale ponoć władze miasta nie są specjalnie przychylne dla niej. Nawiasem mówiąc ostatnią edycję wygrał spektakl Teatru Wierszalin "Bóg Niżyński".

W tym roku wybieram się na "Kontakt" bo zapowiada się ciekawie - będą głośne spektakle z Litwy ("Faust" Nekrosiusa) Niemiec ("Śmierć komiwojażera" Parcevala) i Czech ("Teremin" Zelenki), z polskich rzeczy: "Miarka za miarkę" i "Blackbird" z Warszawy i "Baal" z Opola. Bilety są dość tanie - w porównaniu z cenami warszawskimi - przykładowo studencki bilet na "Śmierć..." kosztuje 20 zł. Żyć nie umierać :)
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Ostatni spektakl na jakim byłam to "Opowieść wigilijna" [w grudniu]. Bardzo mi się podobało :) A chodzę do teatru żadko, ze względu na brak funduszy oraz czasu.
karolinkaaa

Na Kontakcie również będę:)Na wszystkich spektaklach,dziś właśnie rezerwowałam karnet na wszystkie.Nie mogę sie już doczekać.też uważam,że zapowiada się baaardzo ciekawie.Rotbart i inni może zebrało by się osób do zlotu forumowiczów?
gonia

Post autor: gonia »

wstyd się przyznać, że ja w teatrze była ostatni raz, jak miałam 8 lat :oops: :shock: :shock: jakoś zawsze tak wychodzi, że nigdy przenigdy nie mam czasu iść do teatru, chociaż mam spacerkiem 15 minut do niego i co miesiąc sobie planuję, że pójdę...
ale w sumie by się przydało na coś iść wreszcie... :roll: :oops: :oops:
[size=9:5e4e11e1ce]
p.s. a do zlotu to ja się zgłaszam, o![/size:5e4e11e1ce]
karolinkaaa

W Teatrze im.Willama Horzycy(gdzie odbywać się będzie większość spekaktli)mieści się wspaniała kawairnio -restauracja 'Maska'tam mogłoby się wspaniale porozmawiać:)

Przepraszam za offtop.
gonia

Post autor: gonia »

upewnijcie mnie- jutro jest dzień teatru a pojutrze dzień tancerza?
ODPOWIEDZ