Teatr - czyli co widzieliście w teatrze
-
~ balerinka ~
-
Veroniquay
-
karolinkaaa
"Klamra" to jedna z ciekawszych imprez teatralnych nie tylko w Toruniu, ale ponoć władze miasta nie są specjalnie przychylne dla niej. Nawiasem mówiąc ostatnią edycję wygrał spektakl Teatru Wierszalin "Bóg Niżyński".
W tym roku wybieram się na "Kontakt" bo zapowiada się ciekawie - będą głośne spektakle z Litwy ("Faust" Nekrosiusa) Niemiec ("Śmierć komiwojażera" Parcevala) i Czech ("Teremin" Zelenki), z polskich rzeczy: "Miarka za miarkę" i "Blackbird" z Warszawy i "Baal" z Opola. Bilety są dość tanie - w porównaniu z cenami warszawskimi - przykładowo studencki bilet na "Śmierć..." kosztuje 20 zł. Żyć nie umierać :)
W tym roku wybieram się na "Kontakt" bo zapowiada się ciekawie - będą głośne spektakle z Litwy ("Faust" Nekrosiusa) Niemiec ("Śmierć komiwojażera" Parcevala) i Czech ("Teremin" Zelenki), z polskich rzeczy: "Miarka za miarkę" i "Blackbird" z Warszawy i "Baal" z Opola. Bilety są dość tanie - w porównaniu z cenami warszawskimi - przykładowo studencki bilet na "Śmierć..." kosztuje 20 zł. Żyć nie umierać :)
-
karolinkaaa
wstyd się przyznać, że ja w teatrze była ostatni raz, jak miałam 8 lat :oops: :shock: :shock: jakoś zawsze tak wychodzi, że nigdy przenigdy nie mam czasu iść do teatru, chociaż mam spacerkiem 15 minut do niego i co miesiąc sobie planuję, że pójdę...
ale w sumie by się przydało na coś iść wreszcie... :roll: :oops: :oops:
[size=9:5e4e11e1ce]
p.s. a do zlotu to ja się zgłaszam, o![/size:5e4e11e1ce]
ale w sumie by się przydało na coś iść wreszcie... :roll: :oops: :oops:
[size=9:5e4e11e1ce]
p.s. a do zlotu to ja się zgłaszam, o![/size:5e4e11e1ce]
-
karolinkaaa