Baletki MARRA

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

[quote:4762dfd51c="groteska"]Dziewczyny, a jak zamawialyscie baletki Marra ze strony internetowej (nie przez allegro), to wysylalyscie maila i dostawalyscie jakas odpowiedz? Bo nie wiem, czy mam czekac na odpowiedz, czy moze od razu wplacic pieniadze. Prosze o szybka odpowiedz (o ile to mozliwe oczywiscie^^). Pozdrawiam.[/quote:4762dfd51c]

Dziewczyny i chłopaki! :wink:

Lepiej zadzwoń na podany na stronie nr. tel.
tj: 501 940 709
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.
groteska

Post autor: groteska »

[quote:53f7df5630]
Dziewczyny i chłopaki! :wink:
[/quote:53f7df5630]
ok, przepraszam xD Juz poprawilam hehe.
[quote:53f7df5630]
Lepiej zadzwoń na podany na stronie nr. tel.
tj: 501 940 709
Ja na odp. na moje pytanie (drogą emailową) czekałem tydzien.[/quote:53f7df5630]

Zadzwonilam i zapytalam, kiedy mam te pieniadze wyslac i kiedy przyjdzie przesylka, a pan z Marry na to, ze jak wysle pieniadze, to i tego samego dnia moze mi baletki wyslac. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie xD
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

Czyli wpłacisz jutro money, w środe dojdzie kasa na konto czyli baletek spodziewaj się czwartek - piątek jesli wybrałaś priorytet.
groteska

Mam wreszcie te baletki;) Zaplacilam za nie tydzien temu i dzis je dostalam, wyslane byly wczoraj:P Jestem zadowolona, bo sa leciutkie i wygodne, fajnie dopasowaly sie do stopy ;) Choc przyznam, ze na poczatku byly troszke za szerokie.
Nati

Post autor: Nati »

a czy MARRA ma stronę inetrenową??
gonia

Post autor: gonia »

http://www.marra.pl
edysia baletnica

Post autor: edysia baletnica »

Mam małe pytanko , własnie zamieżam zamówic baletki marra ale nie jesem pewna czy nie przetrą sie w nich się za szybko czubki(akcesy maja dwie sklejonne do siebie warstwy drelichu a marra tez ma dwie warstwy?) :lol: ... Ile mniej wiecej wytrzymywały wam te baletki?
gonia

Post autor: gonia »

weź oko na to, że ja nie ćwiczę na sali baletowej, tylko z parkietem w szkolnej sali gimnastycznej [zużytej itd.].

mi z szywaniem baletki wytrzymują ok 10 mies.
bez zszywania nie umiem powiedzieć, koło 2-3 mies.

w sumie planuję się na przyszły rok szkolny wykosztować na grishi, ale nie wiem, jak będzie z kasą...
groteska

Ja swoje baletki Marra kupilam gdzies w polowie marca. Wczoraj zauwazylam, ze przetarly mi sie na palcach i musze je teraz odpicowac:P Nie mam zajec codziennie, ale tez duzo cwicze w domu wiec moze to dlatego tak szybko sie przetarly.
kleo

Post autor: kleo »

A ja mam pytanie,czy ktoś ma jazzówki z Marry?
Ich cena jest bardzo niska w porównaniu do innych ale ciekawa jestem jak z jakością czy są wygodne?
ODPOWIEDZ