odjąłwszy 20 od wzrostu otrzymamy w większości liczbę przekraczającą 100. nie wiem czy to jest waga o którą chodzi w balecie :wink:
chyba chodziło o [u:e546244353]120[/u:e546244353] (?)
oj..... jakby miała ważyc -20 to miałabym TAAAAAAAAAAAKĄ niedowage, że nazwaliby mnie już od wieków anorektyczka, patykiem, chudzielcem, patyczakime itd...... :D
ale dajmy Bajaderce spokój, przeceiż można sie pomylic.
[quote:b39c2f25e7="Kasia W"]Mam już artykuł zeskanowany, ale w pdf, i niestety nie mam pojęcia jak go umieścić na forum, więc może prześlę go bezpośrednio zwykłym mailem.[/quote:b39c2f25e7]
ja tez bym bardzo prosiła ,jesli nadal masz ten artykuł . :)
1. Polecam zajrzenie na 2-gą stronę wątku, tam jest ten artykuł przepisany przez Kasię G.!
a nie pisać bez zastanowienia i choćby pobieżnego przejrzenia wątku na który się odpowiada...!
2. Wg Regulaminu z tego co pamiętam, to takie rzeczy jak wymiana adresów email załatwia się przez PW!
Ja uwielbiam wszystkie momenty kedy się nie trzemam podłogi :D To jest takie fajne :-) Ale denwerują mnie moje stopu uważam że do mnie nie pasują bo waże 39-40 kg mam 158/9 cm wzrostu i stopę 38/39 załamka :(
to znaczy że powinnaś proporcjonalnie urośnąć jeszcze kilka centymetrów [do 164 góra]
ja mam 36-37 i 158/9 cm, a moja siostra ma mniejszą stopę [35-36] i 162 cm, więc.. ;)