KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO
-
makova_panienka
-
.:Karina:.
Re: Informacje dla ciekawych
[quote:de210166f4="Julia"]Centrum niestety nie ma jeszcze strony. Ale myślę,że o wartości danej szkoły lub zespołu nie świadczy przepiękna strona internetowa,mega siedziba, ale raczej atmosfera jaka w niej panuje oraz to co i jak jest tam realizowane...a także nauczyciele którzy w niej uczą i podejście uczniów. [/quote:de210166f4]
Oczywiście, ale chciałąm jeszcze czegoś się dowiedzieć.
Ile płacicie? Jaka jest forma płatności (przelewem, gotówką, z góry, za miesiąc?). I od kiedy właściwie Centrum istnieje? Nigdy wcześnej o nim nie słyszałam.
Oczywiście, ale chciałąm jeszcze czegoś się dowiedzieć.
Ile płacicie? Jaka jest forma płatności (przelewem, gotówką, z góry, za miesiąc?). I od kiedy właściwie Centrum istnieje? Nigdy wcześnej o nim nie słyszałam.
-
karolinkaaa
Niespodzianka
I chciałam jeszcze dodać,że szykuje się dodatkowa niespodzianka w czasie obozu :-) Dla chętnych - rozciąganie z trenerką z Ukrainy!!! której uczennice odnoszą duże sukcesy !!!
-
śnieżka_balerina
informacja
Aktualnie uczennice z naszego Centrum przygotowywane są do eksternistycznego dyplomu w Szkole Baletowej w Warszawie. Ten dyplom będzie ukoronowaniem ich ciężkiej pracy.
Ale tak naprawdę to baletu i tańca nie uczymy się dla papierka, ale dla samej sztuki, którą tak bardzo kochamy. Najważniejsze jest to aby taniec sprawiał nam radość i abyśmy czerpali z niego satysfakcję i abyśmy mogli zarażać tą pasją innych pięknie tańcząc, dobrze ucząc, pisząc o tańcu, prowadząc instytucje kulturalne..i to jest największa radość.
Ale tak naprawdę to baletu i tańca nie uczymy się dla papierka, ale dla samej sztuki, którą tak bardzo kochamy. Najważniejsze jest to aby taniec sprawiał nam radość i abyśmy czerpali z niego satysfakcję i abyśmy mogli zarażać tą pasją innych pięknie tańcząc, dobrze ucząc, pisząc o tańcu, prowadząc instytucje kulturalne..i to jest największa radość.
-
aankaa_baletnica=)
[quote:2db4a97eeb="śnieżka_balerina"]ja już sama nie mogę się doczekać. Marzę by być świetnie rozciągnięta, tak na nadszpagaty, wyjazd napewno będzie bardzo udany!!![/quote:2db4a97eeb]
Fajnie, że będzie to rozciąganie!!!! Też chciałabym robić nadszpagaty.
A wyjazd na pewno będzie super!!!! Już się nie mogę doczekać!!!
Fajnie, że będzie to rozciąganie!!!! Też chciałabym robić nadszpagaty.
A wyjazd na pewno będzie super!!!! Już się nie mogę doczekać!!!