KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

z kim macie partnerowanie, w jak licznych grupach, w jakim wymiarze godzin i skąd bierzecie partnerów?
.:Karina:.

Re: Informacje dla ciekawych

Post autor: .:Karina:. »

[quote:de210166f4="Julia"]Centrum niestety nie ma jeszcze strony. Ale myślę,że o wartości danej szkoły lub zespołu nie świadczy przepiękna strona internetowa,mega siedziba, ale raczej atmosfera jaka w niej panuje oraz to co i jak jest tam realizowane...a także nauczyciele którzy w niej uczą i podejście uczniów. [/quote:de210166f4]

Oczywiście, ale chciałąm jeszcze czegoś się dowiedzieć.
Ile płacicie? Jaka jest forma płatności (przelewem, gotówką, z góry, za miesiąc?). I od kiedy właściwie Centrum istnieje? Nigdy wcześnej o nim nie słyszałam.
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Chętnie wybrałabym się na ten obóz:(
Ale czy można jeszcze się zapisywać?Czy już termin dawno minął?I czy może jechać osoba z Torunia?
Julia

obóz

Post autor: Julia »

Można się jeszcze zapisać, a osoby z poza Krakowa też mogą jechać. Zapraszamy :-)
Julia

Niespodzianka

I chciałam jeszcze dodać,że szykuje się dodatkowa niespodzianka w czasie obozu :-) Dla chętnych - rozciąganie z trenerką z Ukrainy!!! której uczennice odnoszą duże sukcesy !!!
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

ja już sama nie mogę się doczekać. Marzę by być świetnie rozciągnięta, tak na nadszpagaty, wyjazd napewno będzie bardzo udany!!!
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A mam pytanie, czy po ukończeniu Centrum dostaje się dyplom, lub jakiś inny dokument?
Julia

informacja

Aktualnie uczennice z naszego Centrum przygotowywane są do eksternistycznego dyplomu w Szkole Baletowej w Warszawie. Ten dyplom będzie ukoronowaniem ich ciężkiej pracy.

Ale tak naprawdę to baletu i tańca nie uczymy się dla papierka, ale dla samej sztuki, którą tak bardzo kochamy. Najważniejsze jest to aby taniec sprawiał nam radość i abyśmy czerpali z niego satysfakcję i abyśmy mogli zarażać tą pasją innych pięknie tańcząc, dobrze ucząc, pisząc o tańcu, prowadząc instytucje kulturalne..i to jest największa radość.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

[quote:2db4a97eeb="śnieżka_balerina"]ja już sama nie mogę się doczekać. Marzę by być świetnie rozciągnięta, tak na nadszpagaty, wyjazd napewno będzie bardzo udany!!![/quote:2db4a97eeb]

Fajnie, że będzie to rozciąganie!!!! Też chciałabym robić nadszpagaty.
A wyjazd na pewno będzie super!!!! Już się nie mogę doczekać!!!
Madleeen

Post autor: Madleeen »

W tym tygodniu egzamin i lekcja otwarta, rany jaki sters :shock:
ODPOWIEDZ