wiesz, ze jestes tancerzem, gdy...
.. Gdy mam zawraca mi uwagę " maiłaś robić lekcje a nie tańcować !!" ;)
.. Gdy sama zauważam ze przy zmywaniu naczyń stoję w pierwszej lub w drugiej pozycji .
.. Gdy kiedy coś trzeba zatańczyć (apel , konkurs) zawsze robie to ja lub chociaż wymyślam choreo ...
..Gdy słucham muzyki to podświadomie w głowie wymyślam Układ :D
.. Gdy czuje ze wkładam całą dusze , Całe serce i Całe ciało w Taniec ..
<3
.. Gdy sama zauważam ze przy zmywaniu naczyń stoję w pierwszej lub w drugiej pozycji .
.. Gdy kiedy coś trzeba zatańczyć (apel , konkurs) zawsze robie to ja lub chociaż wymyślam choreo ...
..Gdy słucham muzyki to podświadomie w głowie wymyślam Układ :D
.. Gdy czuje ze wkładam całą dusze , Całe serce i Całe ciało w Taniec ..
<3
... gdy na wfie robie obroty i piruety (zdarza mi sie to czesto ale wszyscy sa juz do tego przyzwyczajeni czasami też zdarza sie pas de chat (nie wiem czy dobrze napisałam, chodzi mi o taki wyskok)
...gdy stojąc na korytarzu podczas przerwy zaczynam tanczyć i przypominać sobie różne kroki
...gdy kolezanki i koledzy z uśmiechem mówią: "ta to by tylko tańczyła...."
...gdy mama wchodzi do pokoju i pierwsze co slysze to: "...przestań już w końcu tańczyc!! weź się za naukę!!! "
...gdy czuje, że po ćwiczeniach nie mam siły wstać.......
...gdy stojąc na korytarzu podczas przerwy zaczynam tanczyć i przypominać sobie różne kroki
...gdy kolezanki i koledzy z uśmiechem mówią: "ta to by tylko tańczyła...."
...gdy mama wchodzi do pokoju i pierwsze co slysze to: "...przestań już w końcu tańczyc!! weź się za naukę!!! "
...gdy czuje, że po ćwiczeniach nie mam siły wstać.......
[quote:8fda840367="staace"]
[/quote:8fda840367]
Lol, z drugiej strony,wiesz, że jesteś baleto-fanem gdy w ułamek sekundy wyłapujesz taką osobę na uczelni, widząc, że choć niby z kimś rozmawia to w głowie ma tylko jedno - zdradzają to niepeposkromione stopy próbujące bez przerwy tańczyć potajemnie :wink: ot taki miły widok mnie dziś spotkał na uczelni..
[/quote:8fda840367]
Lol, z drugiej strony,wiesz, że jesteś baleto-fanem gdy w ułamek sekundy wyłapujesz taką osobę na uczelni, widząc, że choć niby z kimś rozmawia to w głowie ma tylko jedno - zdradzają to niepeposkromione stopy próbujące bez przerwy tańczyć potajemnie :wink: ot taki miły widok mnie dziś spotkał na uczelni..
-
~ balerinka ~
... Gdy nagle na wf-ie zaczynam tańczyć i nie mogę przestać
... Gdy słyszę jakąś świetną muzykę i zaczynam wymyślać jakąś choreografię lul improwizuje
... Gdy idę na jakiś balet do teatru
... Gdy oglądam jakiś film czy program o tańcu
... Gdy ktoś z mojej klasy w szkole chwali mnie lub prosi żebym coś zatańczyła :smile:
... Gdy słyszę jakąś świetną muzykę i zaczynam wymyślać jakąś choreografię lul improwizuje
... Gdy idę na jakiś balet do teatru
... Gdy oglądam jakiś film czy program o tańcu
... Gdy ktoś z mojej klasy w szkole chwali mnie lub prosi żebym coś zatańczyła :smile: