Eurowizja
[quote:8fa083d255="Julcia"]co do tego, żeby to był hard rock to ja mam pewne wątpliwości ;)[/quote:8fa083d255]
to jest Hard Rock :) kiedyś nałogowo słuchałam alt-punku, california punku, pop-punku, soft-rocka, hard rocka, a czasem nawet gothic metalu i trash metalu.... i wiele więcej! tyle sie tego nasłuchałam że umiem rozróżniać ;)
teraz to metalu właściwie wogóle nie słucham - tylko kilka zespołów gatunków rocka i punku, ale jak tak to słucham wszystkiego :P
[size=9:8fa083d255]koniec offtopu :P[/size:8fa083d255]
to jest Hard Rock :) kiedyś nałogowo słuchałam alt-punku, california punku, pop-punku, soft-rocka, hard rocka, a czasem nawet gothic metalu i trash metalu.... i wiele więcej! tyle sie tego nasłuchałam że umiem rozróżniać ;)
teraz to metalu właściwie wogóle nie słucham - tylko kilka zespołów gatunków rocka i punku, ale jak tak to słucham wszystkiego :P
[size=9:8fa083d255]koniec offtopu :P[/size:8fa083d255]
[quote:7b75ae4026="Ewa"]Finlandia była poprostu... No, śmieszna. :lol: Jesli chcieli być starszni, to chyba nie tędy droga (nowy gatunek - pop-metal?) Może ludzie głosowali na nich dla kawału? [/quote:7b75ae4026]
Wiesz, no może oni po prostu tak mają ;)
Finowie zawsze słynęli ze swych kapel black- i deatmetalowych. Tam jest po prostu taki klimat, że tylko takie rzeczy im wychodzą hehe ;)
Princess - gothic rulez! :)
Wiesz, no może oni po prostu tak mają ;)
Finowie zawsze słynęli ze swych kapel black- i deatmetalowych. Tam jest po prostu taki klimat, że tylko takie rzeczy im wychodzą hehe ;)
Princess - gothic rulez! :)
Ewo, wątpię, żeby zespół Lordi chciał być straszny. Myślę, że po prostu dobrze się bawili (ja zresztą też - gdy solista w półfinale rozłożył skrzydła, myslałam, że skonam ze śmiechu). Fajnie, że wygrali. Ich piosenka była niezła, a ich luzackie nastawienie do konkursku godne podziwu. Wszyscy inni potraktowali Eurowizję, która, jak wiadomo, od dawna konkursem prestiżowym nie jest i od dawna nie wylansowała żadnej porządnej gwiazdy, strasznie serio. Oni nie, i jak widać widzom o to właśnie chodziło.
kazdy ma inny gust i o nich sie nie dyskutuje, wiec sie powstrzymuje...
jednak moim zdaniem to prawda, ze z roku na rok jest coraz gorzej. lata, ktorych nie pamietam, ale mi opowiadano, bylo znacznie lepsze. moj tata powiedzial tak:
"wtedy gdy polska osiagnela wielki sukces, bo edyta gorniak zajela 2 miejsce, to wszyscy spiewali piosenki, a teraz na eurowizji przescigaja sie w kiczu"
(cytat niedokladny)
ja sie z nim zgadzam.
jednak moim zdaniem to prawda, ze z roku na rok jest coraz gorzej. lata, ktorych nie pamietam, ale mi opowiadano, bylo znacznie lepsze. moj tata powiedzial tak:
"wtedy gdy polska osiagnela wielki sukces, bo edyta gorniak zajela 2 miejsce, to wszyscy spiewali piosenki, a teraz na eurowizji przescigaja sie w kiczu"
(cytat niedokladny)
ja sie z nim zgadzam.
-
czekoladka