Moscow City Ballet znów w Polsce

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Roztańczona!

Post autor: Roztańczona! »

Chyba [b:fee6b4ed70]tylko [/b:fee6b4ed70]5 spektakli. Jest mi bardzo przykro, że po tych 5 spektaklach wszystko się skończy. Pani Ludmiła jest naprawdę świetną osobą, a cały zespół jest tak miły i zgrany. Bardzo się cieszę, że mam okazję tańczyć wraz z nimi.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

a ja sie bije w piersi za te kilka postów wyżej :oops: i też musze przyznać że zespół jest świetny zwłaszcza jako ludzie i dziekuje im za te niezapomniane życiowe doswiadczenia,ktore mi duuuzo uswiadomiły...dziękuje :(
sisi

Post autor: sisi »

a ja dziewczyny gratuluje przede wszystkim WAM, bo jak same już wiecie, taki spektakl to nie byle co. Jestem dumna że nasze forumowiczki tańczą z takim - jak by nie było - znanym zespołem.

Trzymam kciuki za następne spektakle :)
Paula

Post autor: Paula »

Nie wiem czy nie doczytałam czy coś ale mam pytanie. Co tańczycie w tym "Jeziorze"?
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

W drugim akcie w Corps de Ballet i w czwartym jako Czarne Łabędzie.
just_me

Post autor: just_me »

[quote:d62ff4862e=".:Odylia:."]ale co do tej inscenizacji mam pytanie do osob ktore byly na tym spektaklu-o co chodzi w tej czarno-białej wstawce,skąd ,po co i dlaczego?[/quote:d62ff4862e]
Na pewno znasz już odpowiedź na to pytanie, ale teraz to doczytałam i chcę odpowiedzieć, bo ten moment wbił mi się w pamięć: wtedy Zygfryd zauważa "cień" czy sylwetkę, jakkolwiek to nazwać, Odetty i rozumie, że źle zrobił etc.
Dołączam się do gratulacji - wspaniale, że tańczycie z takimi arytystami.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

dla potwierdzenia jednak wielkiej klasy (nie wszystkich)tancerzy MCB pragne powiadomic ze Anastazją Gubanową(genialną 18-latką,ktora tanczyla rolę Odetty/Odylii we wspomnianym wyzej Jeziorze w koprodukcji z wroclawska operą) zainteresowała się Opera Paryska... :shock: :wink:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Nieźle, nieźle!!! Trzeba jej tylko życzeć szczęścia w dalszej karierze :D
Basia

Post autor: Basia »

Moscow City Ballet znowu w Polsce! Więcej informacji na stronie: http://www.makroconcert.lt/index.php?id=titulinis&renginio_id=303&nuotrauka=1159366983&kalba=pl&en=false
just_me

Post autor: just_me »

Hurra! Ciekawe z jakim repertuarem przyjadą :) "Jezioro" jest raczej pewne...

A taki plakat wisi u mnie w pokoju na ścianie już od roku :D

[size=9:af8fa31961]Co oni wszyscy się tak uparli na Audytorium Maximum?[/size:af8fa31961]
ODPOWIEDZ