Wszystkie ,,za,, i wszystkie ,,przeciw''''...?

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

moim zdaniem jedyne do czego mozecie sie przyczepic po tym jak daliscie mi zolta kartke to to ze chcialam uzasadnienia..
i nic wiecej :?
sami widzicie ze prawie nic nie pisalam [a dlaczego to juz inna sprawa].
Nena

Post autor: Nena »

Kasiu, dołączyłaś do forum zaledwie niecałe 4 miesiące temu, a spójrz na ilość swoich postów... Niektórzy użytkownicy mają mniej po roku na forum. Nabijałaś posty, więc dostałaś żółtą kartkę.

Finito.

NIE NABIJALAM POSTOW!!!! :?

od pewnego czasu pracowalam nad tym by bylo ich mniej dziennie :? i jak widac, powoli tak jest!!

a tak poza tym neno to problem nie lezy chyba w tym ze mam duzo postow, tylko z tego co zrozumialam, ze nie zawsze tresciwych.

a od czasu jak mi kartke przyznano nie napisalam [moim zdaniem] zadnego nietresciwego postu, chyba ze na sile bedziecie mi wmawiac, ze to, ze sie bronie to nabijanie postow!!

:? :? :? :?
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Kasiu:)), ale ja np... jestem na forum od początku września a mam dużo mniej postów niż ty, chociaż też piszą dość często. Czasem po prostu nie dość że zjeżdżasz z tematu, to jeszcze Twoje posty nie wprowadzają nic nowego do dyskusji. Kropka. Jeśli się poprawisz, nie będziesz miała żółtej kartki, więc nie wiem, w czym problem. :roll:

ale sie poprawilam od czasu przyznania mi zoltej kartki, no i julcia i princess juz maja odjete, a mi wciaz pozostaje.
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Bo nie poprawiłaś się wystarczająco. Zresztą sisi to już napisała... :roll:
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Zgadzam się z Marysią, to już jest post po żółtej kartce "ale co cie boli?
obtarcia na palcach?
ponawiam pytanie sisi..." widzisz coś w nim sensownego? bo ja nie, a większość twoich postów tak wygląda i za to dostałaś tą kartkę!
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Bardzo prosze o zakończenie tej do nikąd nie prowadzącej dyskusji - Kasiu, widzisz z komentarzy innych forumowiczów, ze cos "jest na rzeczy" - wystarczy nie odpowiadac na każdy post postem, na kazde stwierdzenie potwierzeniem lub zaprzeczeniem i będzie dobrze. Ilośc postów jakie uzytkownik napisał w stosunkowo krótkim czasie ZWYKLE swiadczy o "szybkich palcach" a nie o takiej ilości waznych rzeczy do powiedzenia. Grono moderatorskie nie twierdzi ze "nabijasz" posty specjalnie, tylko że "tak Ci wychodzi" bo masz tendencje do zabierania głosu wszedzie, czasem ma to nikłą wartość merytoryczną - nie mówiac już o udziale w dyskusjach takich jak ta....
Pozdrawiam i uprzejmie prosze innych forumowiczów o powstrzymanie sie od komentowania tego wątku, ewentualnie przeniesienie swoich uwag na forme Prywatnych Wiadomości
sisi

Post autor: sisi »

[quote:1a75e29258="Kasia :))"]a od czasu jak mi kartke przyznano nie napisalam [moim zdaniem] zadnego nietresciwego postu[/quote:1a75e29258]

dlatego jeśli tak się będzie utrzymywać to szybko zabierzemy ci kartkę :)
Czajori

Post autor: Czajori »

Kasiu, dodam jeszcze tylko, że takim "rozbudowywaniem tematu", jak w tym wątku, pogarszasz sprawę. Weź przykład z Princess Maron: dostała surowszą karę, ale przyjęła ją z dużą pokora i widać, ze bardzo się pilnuje. Tym samym już część kary ma z głowy.
ODPOWIEDZ