problemy z biodrami..
Kasiu, ale tzw. lekarz rodzinny też byłby Ci w stanie pomóc! Myślę, że odesłałby Cię do ortopedy tylko w sytuacji w której uznałby Twój przypadek za skomplikowany.
Z tego, co mówisz, byc może po prostu przeforsowałaś sobie to biodro...w takim wypadku powinnaś ograniczyć drastyczne ruchy biodrem :wink:, za tydzień-dwa nie powinno już boleć...
Z tego, co mówisz, byc może po prostu przeforsowałaś sobie to biodro...w takim wypadku powinnaś ograniczyć drastyczne ruchy biodrem :wink:, za tydzień-dwa nie powinno już boleć...
z tego co wyczytalam to jedynymi skutecznymi metodami sa operacje? bo nigdzie nic innego nie pisalo :( :( :( :(
jesli beda mnie kazali operowac, to ja sie nie zgadzam :( tylko ze jak ja mam wtedy tanczyc? jak to sie pewnie wtedy pogorszy?
a moze po prostu przejdzie? oby..
no i patrzcie, tak zle i tak niedobrze :(
jesli beda mnie kazali operowac, to ja sie nie zgadzam :( tylko ze jak ja mam wtedy tanczyc? jak to sie pewnie wtedy pogorszy?
a moze po prostu przejdzie? oby..
no i patrzcie, tak zle i tak niedobrze :(
Ja mam przeskakujace biodro i od tego blokuje mi sie staw krzyżowo- biodrowy i robi sie zapalenie kaletki, kiedys tez zaczeło mnie strasznie bolec i przez miesiac musieli mi je nastawiac, masować i chodzilam na rehabilitacje. Po jakichs 2miesiacach mi przeszlo i jak narazie jest w miare o.k :D Mówili ze to sie czesto zdarza, jezeli ktos mial dysplazje biode jako dziecko.
ja mialam problem z biodrami, na lekcji mnie docisnieto i poszlo.. na twoim miejscu nie bagatelizowałabym tego, lepiej dmucha na zimne. a pro pos biodro trzaszkające a rozciąganie?? ja mam wrazenie ze teraz mi sie gorzej ta noga rozciaga, chociaz i tak pracuję nad tym bedzie lepiej :)prawda?? pozdrawiam.. i zycze szybkiego powroctu do formy