TanzOlymp 2006

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
gonia

Post autor: gonia »

A jak Im właściwie poszło?
Maron

Post autor: Maron »

[quote:06263b6245="sisi"]tak, ale niektórzy mogą chcieć pozostać anonimowi. np ja - do tej pory nie pokazałam swojej twarzy i narazie nie pokażę.[/quote:06263b6245]

ależ ja do niczego nie zmuszam!!
czekoladka

Post autor: czekoladka »

[quote:163555b273="gonia05"]A jak Im właściwie poszło?[/quote:163555b273]

miejmy nadzieje ze jak najlepiej :wink:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

no dobrze...ja jako najstarsza z ekipy zostalam wydelegowana do przerwania milczenia...cały ten TANZOLYMP to jedna wielka kpina :!: wszystko wygladalo tak ze to rosjanie zorganizowali sobie konkurs w berlinie zeby wygladal na miedzynarodowy(hah tu wspomne ze na "paradzie"uczestnikow z flagami finlandii czy białorusi wychodzili rosjanie i niemcy-bez komentarza)i innych mieli calkowicie gdzies-organizacji brak,zgodnosci z programem zadnej(nie mowiac juz o tym ze w cenie mialo byc np. party dla uczestnikow na koniec,darmowe przejazdy komunikacja czy wycieczka po berlinie-ni widu ni słychu);konkurs obiektywnosci nie mial za grosz-kazdy wychodzil zza kulis pod imieniem nazwiskiem i krajem,z ktorego pochodzil(na wszystkich znaczacych konkursach uczestnicy wystepuja "jako numer"),wyniki byly ustawione po cichu przez 1/16 jury czyli vasilieva i ogranizatora i tak o to na gali mielismy parade spadania z point,niewykreconych nog i niedokreconych piruetow(byly wyjątki)a kiedy ktos chcial uslyszec chociaz ktore miejsce zajal czy ile zdobyl punktow-slyszal ze niejednokrotnie opinia jury byla niezgodna z postanowieniem vasilieva i bessmertni'ego(czyli np wiecej punktow od zlotego medalisty) i dokumenty zostaly wyrzucone...jedyna korzysc z tego wyjazdu to 4-gwiazdkowy hotel samym centrum berlina...
wiem ze to wszystko brzmi troche nieprawdopodobnie bo na stronie internetowej wyglada jak przyslowiowy cukierek ale przykro mi to mowic-nie wiedzialam ze mozna jeszcze tak traktowac ludzi...

p.s. nie mowie tego jak ktos skrzywdzony porazka bo slyszelismy wiele entuzjastycznych komentarzy na temat naszego poziomu i umiejetnosci a nawet zaproszen do szkol,ale po prostu to juz moj ktorys konkurs z kolei wiec mam porównanie i czegos takiego nikt z nas sie nie spodziewal...

p.s.2na zdjeciu jestem ja
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no to rzeczywiscie nie bylo najlepiej :roll: :?
odylio, na ktorym jestes zdjeciu?
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

...w tzw. "skoku kitri" ,na próbie...

sa 4 zdjecia w skoku a ja wciaz nie wiem na ktorym z nich jestes :(
mozesz podac np nr 4 czy 5 czy 6 itd..
lub powiedziec jaki masz stroj?
Paula

Post autor: Paula »

W skoku 'Kitri' jest tylko jedno zdjęcie. To: http://img.photobucket.com/albums/v124/balletdancer/misc/2-077donqui.jpg
::Odylio masz moze jeszcze jakieś fotki?
amira

Post autor: amira »

Wow, ten skok Kitri po prostu fantastyczny Odylio! Moje gratulacje, ja bym tak nie potrafiła skoczyć.

zdolnaś dziewucha ;)
gratulacje :D
ODPOWIEDZ