Witaj Julcia . Jak tylko będzie Tobie odpowiadać moja kandydatura to mogę zostać Twoim Tomciem [ Wojtkiem ] Paluchem , polecam się osobiście i pozdrawiam . :D :wink: .
a co powiesz wojtku,na króla elfów tomcia palucha/wojtka?bede miała konkurs choreograficzny w szkole,i na serio biorę w nim udział,strasznie się cieszę!!mam solówkę ,ale bede tańczyła po części z koleżanką,(Gisselle-muzyka i kostium)a czy może byc postać zwiastująca wszystkie nieszczęscia cyli Giselle,i czy JA mogłabym nią być?(w forumowym balecie)
chodzi mi o to że chcę być i Caraboss i duchem Gisselle.(zeby Gisselle była postacią zwiastujące wszystkie nieszczęścia)oddzielne role, to znaczy,na przykład masz dwie role,i ja też chciałabym mieć dwie.
a co do wojtka,to chciałam mu dodać jeszcze jeden tytuł... :oops:
no wiesz,byłbyś królem elfów,bo Calineczka przeciez była w pewnym sensie elfem,i jak wreszcie wzieła ślub z tym elfem,i to mógł być przecierz tomco paluch,no i elfy wcześniej mogły go zauważyć,a że był mały okrzyknęły go krolem elfow... :D
Powracam już do obowiązków. Dziękuję Ci sisi bardzo za przejęcie moich obowiązków. A więc jeszcze trochę nam osób potrzebnych do zespołu. W tych rolach będziemy obsadzać adeptów...
Pozdrawiam po powrocie, Paula