oznaczenia postów

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Podzielam twój ból! to jest okropne! :roll:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

no niestety... musimy przecierpieć... ;)
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Uwielbiam jak tych "pomarańczonych oznaczeń" jest duuużo :)
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

a znaczą się wam czasem na pomarańczowo wasze własne napisane przed sekundą posty? a, i jeszcze niewymownie uciążliwe jest pomarańczowe oznaczenie które zostaje nawet po przeczytaniu postu. człowiek się skupia żeby trafić w ostatnią cyferkę wątku, przesuwa belkę a tu taka kicha, przecież już to czytał.
damn. :roll:
drCoppelius

Mi też sie pojawia to oznaczenie! to chyba wtedy, że nie zobacysz swojego postu po napisaniu go :roll: tez mnie to bardzo denerwuje
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Tak, ja też mam tak, że gdy zamknę stronę z forum i potem na nią wrócę to wszystko jest już "przeczytane"... (problem w tym, że wcześniej tak nie miałam :? ) ... no i tez pojawia mi sie pomaranczowe oznaczenie gdy napisze swoj wlasny post... to tez jest denerwujace... ale zeby jako nieprzeczytane wyswietlaly sie tematy, ktore przec chwila ogladalas? tego jeszcze nie przerobilam...
drCoppelius

[quote:bc79018014="Kasia :))"]ale zeby jako nieprzeczytane wyswietlaly sie tematy, ktore przec chwila ogladalas? tego jeszcze nie przerobilam...[/quote:bc79018014]
ja tak mam, a jak nacisne na to oznaczenie pisze :brak nowych postów" czy coś takiego :roll:
ODPOWIEDZ