Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
[size=9:3e0f413d66]nie przepraszaj, tylko się zastosuj do tego, co napisała Nefretete (bo twój poprzedni post wyglada tak, jakbys zupelnie nie zrozumiala tego, o co ona poprosila![/size:3e0f413d66]
[size=7:3e0f413d66]wybaczcie mi, ze ja ostatnio moze troche wredna jestem, ale nie moge, jak sie pojawia tyle nic nie wnoszacych postow, bo potem przychodzi ktos, kto chce sie faktycznie czegos dowiedziec, a widzi tylko mase 'smieci'.[/size:3e0f413d66]
Joanno, faktycznie troszkę może za ostro, nie uważasz? Na forum też czasem przyda się troche śmieci, bo co to byloby za forum gdzie wszystko czysciutko??!!
a czy ktos wie, jak wogle wyglada taki egzamin do szkoly baletowej na zachodzie,od ilu lat mozna sie ubiegac o przyjecie do takiej szkoly,gdzies wczesniej na forum byla mowa ,ze Ania Mendakiewicz jest w szkole w Stuttgardzie, moze ktos cos wie od niej
moim marzeniem jest jaka kolwiek szkoła baletowa. Najlepiej przy Operze Paryskiej :D (nie wiem jak dokladnie ta szkola sie nazywa), albo w Warszawie. Albo gdziekolwiek :roll: