Praca moderatorów i administratorów Forum BALET.PL

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
sfra

Post autor: sfra »

Pogadalnia powinna być moderowana, gdyż mimo wszytsko powininen tam być jako taki porządek. Przynosi ona wilee radości, więc nei powinna być wg mnie znoszona,a faktem jest,z e zdobywa większa popularnośc niż działy typowo baletowe.

[size=9:a0717510f6]PS: Ariodante, teraz juz wiem dlaczego do tej pory nie zglosilas się na choreografa naszego przedstawienia (patrz NASZ ZESPÓL). [/size:a0717510f6]
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Wybaczcie, jesli nie odpowiadam na posty w Pogadalni - ja tam po prostu niemal nie zagladam, a juz tym bardziej do wielostronicowych watkow. Po prostu pogubilam sie po powrocie z wakacji i nigdy nie mialam czasu tego nadrobic.
A na choreografa sie nie nadaje, bo choreograf musi miec praktyczne pojecie o tancu, a ja takiego nie mam :-(!
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

A moze ze względu na ilosc tematów w pogadalni powinno być wiecej moderatorów?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Ja myślę, że Pogadalnia powinna być pod opieką.
Ewentualnie można zastanowić się nad dodatkowym moderatorem, ponieważ rozwija się ona błyskawicznie... co o tym myślicie? (przede wszystkim obecne Panie Moderatorki... :) )
Ariodante

Post autor: Ariodante »

No wlasnie! Moze jakas rotacja tygodniowa, trzydniowa, jednodniowa, tak by moderatorzy mogli sie wymieniac. Np. 4 moderatorow Pogadalni, kazdy sprawuje funkcje przez tydzien, i tak na okraglo.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

hm... myślę, że rotacje to nie najlepszy pomysł... Lepiej mianować 1, 2 dodatkowych moderatorów pogadalni... Wiem, że obecne Panie Moderatorki podzieliły się tematami... wtedy to grono mogłoby podzielić tematy na 3, 4 osoby... Myślę, że powinny się wypowiedzieć Ania i Justyna Ch-ipcio.
Paula

Post autor: Paula »

[size=9:485c60c79b]W razie czego chętnie służę pomocą :P[/size:485c60c79b]
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:985739b930="Ariodante"]Poniewaz tyle ludzkiego wysilku idzie na marne w Pogadalni, moze po prostu zrobic z niej dzial niemoderowany. Nie wiem, czym to grozi, ale jesli typowo baletowe tablice beda moderowane, jak dotad, i tam utrzymany bedzie (i zwykle jest) porzadek, czy to takie wazne, jak wygladac bedzie Pogadalnia? Alternatywa jest oczywiscie zniesienie Pogadalni, choc nie da sie ukryc, ze dzieki temu dzialowi naprawde lepiej sie pożnajemy.
Jak myslicie, co by sie stalo, gdyby zostawic Pogaldalnie sama sobie?[/quote:985739b930]

Nie nie nie, tylko nie robić działu niemoderowanego! To byłby kompletny chaos i anarchia. Moim zdaniem w Pogadalni mogą znajdować się tematy dowolne, w tym luźniejsze, i do tego uważam, że offtopiki powinny być tam traktowane trochę bardziej lajtowo niż w działach tematycznych (chociaż to w dużej mierze zależy od samego tematu, bo jednak czasem zdarzy sie tam 'powazniejszy' topic).
Kasia G

Post autor: Kasia G »

tak, jestem za moderowaną Pogadalnia na wszystkie tematy - bo to jest fajne i dzięki temu sie poznajemy. Po to jest zeby tam rozmawiać (w granicach rozsądku - po to potrzebni sa moderatorzy, bo rózne rzeczy czasem może wena "na klawiaturę" pzynieść).

A wracając do tematu wątku to bardzo pozytywnie oceniam prace koleżanek i kolegów adminów i moderatorów - starają się, aby forum działało sprawnie - "robią co mogą" :)
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Oczywiście - uważam, że jeszcze jeden moderator w pogadalni to świetna myśl. Ktoś chętny?

Zwracam uwagę jednak na specyfikę tego działu, który cieszy się wszak bardzo dużą popularnością. I takiej formuły pogadalni jestem skłonna bronić. Jestem za to przeciwnikiem traktowania jej jak czat!
ODPOWIEDZ