Pierwszy spektakl

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
aniaka

Post autor: aniaka »

Moim pierwszym baletem był albo dziadek albo Królewna Śnieżka nie pamiętam dokładnie. W Dziadku tańczyłam oczywiście mysz :), potem śnieżynkę i w między czasie kogoś z szopką (w tym stroju była taka fajna peleryna). Oprócz tego tańczyłam w Balu Maskowym.
Joanna

Post autor: Joanna »

Mój pierwszy spektakl, a właściwie występ, to był koncert poezji, miałam taki uroczy wiersz Iłłakowiczówny. Boże jak ja się wtedy stresowałam, pamiętam tylko światła rampy i myślałam, że spadnę ze sceny ;)

A pierwszy występ teneczny czy w ogóle ruchowy to nie pamiętam, bo to się już tak nie rejestruje po tych paru latach biegania po scenie...

A, może jeszcze to, że w tym samym roku, co miałam swój pierwszy występ, o którym pisałam wyżej, miałam też taką niemą etiudę z różą, hihi, nawet mam chyba jeszcze gdzieś zdjęcia jak z nią siedzę i coś tam sobie z nią robię :)

Nie liczę oczywiście występów i konkursów recytatorskich w najwcześniejszych latach podstawówki czy tych pierwszych występów wprzedszkolu, bo to chyba nie o to chodzi ;)
sfra

Post autor: sfra »

[img:fbff71f074]http://img31.imageshack.us/img31/3913/bajki2xx.jpg[/img:fbff71f074]

- teatralnie

[img:fbff71f074]http://img31.imageshack.us/img31/4387/nieynki8qx.jpg[/img:fbff71f074]

- baletowo
aniaka

Post autor: aniaka »

Urocze :)
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Dokladnie, urocze :)
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

dobra, to ja tym razem nic nie powiem bo sie powtarzać nie chce :mrgreen:
Joanna

Post autor: Joanna »

Fajna kukła :)
DolceGabbana

Post autor: DolceGabbana »

Moim pierwszym spektaklem był oczywiście Dziadek, a rola to myszka chyba w 1998roku ;) Potem dziewczynka i duża mysz :D Obecnie wznawiamy z OB Dziadzia z nowa obsadą na grudzień br.
Julcia

Post autor: Julcia »

Mój pierwszy spektakl to był Dziadek (jak większości) miałam zaszczyt być myszką :), potem Czerwony Kapturek, w którym byłam kaczką :D i babcią, potem Dziadek i duża mysz. Jak już napisała DolceGabbana w tym roku OB po raz kolejny wystawia Dziadka. Będe miała zaszczyt tańczyć coś 'poważniejszczego' ;) Szkoda, że narazie jest zaplanowany tylko jeden spektakl :(
Paula

Post autor: Paula »

Już się tym pochwaliłam w "Naszym zespole" :)
Ja pierwszy raz tańczyłam w słynnym już "Dziadku do orzechów" - mała myszka...póniej był "Czerwony Kapturek" i byłam ptaszkiem, a później awansowałam na lisa, a później normalnie na Czerwonego Kapturka (w I obsadzie) i wilka (w II) :) Normalnie zaszyczyt mnie kopnął....
ah zapomniałabym!! W między czasie była jeszcze "Doktor Ojboli". Grałam małpkę i kurczaka :) To był pierwszy spektakl w który mgrałam. DOKTOR OJBOLI.... :)
ODPOWIEDZ