Studia: Teoria Tańca
-
Joanna Bednarczyk
-
Joanna Bednarczyk
Wrażenia bardzo pozytywne, choc temeratura pwietrza trochę nie sprzyjała skupieniu (było duszno), ale czego człowiek nie zniesie dla wiedzy o tańcu :wink:
przyznam się ze widziałam cię Kasiu przez moment, ale już rozpoczynały sie zajecia i jakoś nie zdązyłam ci się przedstawić. :roll:
moze będzie jakas inna bardziej sprzyjająca okazja. :)
przyznam się ze widziałam cię Kasiu przez moment, ale już rozpoczynały sie zajecia i jakoś nie zdązyłam ci się przedstawić. :roll:
moze będzie jakas inna bardziej sprzyjająca okazja. :)
[quote:b8122b6ecb="Joanna Bednarczyk"]
moze będzie jakas inna bardziej sprzyjająca okazja. :)[/quote:b8122b6ecb]
o, zapewne, 5 listopada będe u Was na zajęciach lub gdzieś koło na 100% ;)
moze będzie jakas inna bardziej sprzyjająca okazja. :)[/quote:b8122b6ecb]
o, zapewne, 5 listopada będe u Was na zajęciach lub gdzieś koło na 100% ;)
-
Joanna Bednarczyk
[quote:f64639e7fa="Anca"]I jak tam się studiuje? Czy można czasami wejść tak z zewnątrz na wykład i zobaczyć jak to wygląda?
Też sie wybieram w przyszłej edycji, czyli za rok...[/quote:f64639e7fa]
studiuje sie dobrze, choć jak zawsze mogło by być lepiej :wink: - myśle przede wszystkim o wiekszej ilosci godzin, szczególnie z przedmiotów, które najbardziej interesują, w moim przypadku jest to "Historia tańca XX wieku" - ale wystosowaliśmy petycję i ma się trochę porawić :) przynajmniej ta kwestia.
a co do do wizytacji naszego kierunku, mysle ze nie ma przeciwskazań
jak bedziesz zainteresowana planem zajeć to napisz do mnie na pw.
Też sie wybieram w przyszłej edycji, czyli za rok...[/quote:f64639e7fa]
studiuje sie dobrze, choć jak zawsze mogło by być lepiej :wink: - myśle przede wszystkim o wiekszej ilosci godzin, szczególnie z przedmiotów, które najbardziej interesują, w moim przypadku jest to "Historia tańca XX wieku" - ale wystosowaliśmy petycję i ma się trochę porawić :) przynajmniej ta kwestia.
a co do do wizytacji naszego kierunku, mysle ze nie ma przeciwskazań
jak bedziesz zainteresowana planem zajeć to napisz do mnie na pw.
Witam serdecznie,
Chciałabym podbić temat ze względu na tegoroczną edycję :)
Poszukując bardziej przydatnych niż moje aktualne kulturoznawstwo studiów podyplomowych,"niestety" trafiłam na te - znów wywołujące konflikt między sercem a rozumem :wink: Szczególnie,że to Warszawa jest :( Dlatego mam dość prozaiczne,ale ważne dla mnie pytanie do aktualnie studiujących - jak wygląda w Waszym przypadku grafik,o której zaczynacie w sobotę i kończycie w niedzielę? Takich info niestety w internecie nie znajdę. A może jest ktoś kto dojeżdża na studia z daleka? Generalnie: warto się tak tarabanić przez pół Polski? :lol:
Pozdrawiam serdecznie :)
Chciałabym podbić temat ze względu na tegoroczną edycję :)
Poszukując bardziej przydatnych niż moje aktualne kulturoznawstwo studiów podyplomowych,"niestety" trafiłam na te - znów wywołujące konflikt między sercem a rozumem :wink: Szczególnie,że to Warszawa jest :( Dlatego mam dość prozaiczne,ale ważne dla mnie pytanie do aktualnie studiujących - jak wygląda w Waszym przypadku grafik,o której zaczynacie w sobotę i kończycie w niedzielę? Takich info niestety w internecie nie znajdę. A może jest ktoś kto dojeżdża na studia z daleka? Generalnie: warto się tak tarabanić przez pół Polski? :lol:
Pozdrawiam serdecznie :)
na pytanie : czy warto musisz sobie sam (a) odpowiedzieć.
Zajecia zwykle ułożone sa tak, ze w sobote trawają od 10 do 18,a w niedzielę czasem są jedne zajecia, a czasem dwie "pary" czyli tzw. praktyka (zajecia taneczne) i film baletowy, a potem można hospitowac lub uczestniczyć w zajeciach Pedagogiki Baletu, których określina ilośc godzin MUSISZ hospitować.
Czyli reasumując: sobota: 10-18, niedziela: 10 - 13, czasem wcale nie ma zajec, czasem jedne, ale musisz sobie wygospodarowac czas na hospitację zajec Pedagogiki
Zajecia zwykle ułożone sa tak, ze w sobote trawają od 10 do 18,a w niedzielę czasem są jedne zajecia, a czasem dwie "pary" czyli tzw. praktyka (zajecia taneczne) i film baletowy, a potem można hospitowac lub uczestniczyć w zajeciach Pedagogiki Baletu, których określina ilośc godzin MUSISZ hospitować.
Czyli reasumując: sobota: 10-18, niedziela: 10 - 13, czasem wcale nie ma zajec, czasem jedne, ale musisz sobie wygospodarowac czas na hospitację zajec Pedagogiki