CO SĄDZICIE O MUSICALACH? :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Czajori

Post autor: Czajori »

Chciałam podpisać się pod wypowiedzią powyżej :wink: Też mam bzika na punkcie "Jesusa", płyty słucham prawie że na okrągło, Ian Gillan jako Jezus rządzi :D
Nie podobał mi się jednak wokal gościa, który grał Jezusa w tej najbardziej znanej, filmowej wersji musicalu. A Wam?
aniaka

Post autor: aniaka »

Mnie się ten wokal podobał z tego względu, że jest bardzo charakterystyczny,a poza tym to jest wersja, którą oglądałam najwięcej razy więc to może być też kwestia przyzwyczajenia oraz osłuchania :)
Czajori

Post autor: Czajori »

A nie wydawało Ci się, że to jest młody facet z głosem starego człowieka? Bo jakoś miałam takie wrażenie, że patrzę na młodego, dobrze zbudowanego mężczyznę, a jego głosik jest taki słaby...
aniaka

Post autor: aniaka »

No rzeczywiście jest w jego głosie taka dosyć spora chrypa i w niektórych momentach można sądzić, że nie może wyciągnąć górnych dźwięków i bardzo się przy tym męczy. Ale no nie wiem. Po prostu przyzwyczaiłam się do tego głosu, słuchając go wiele razy i w sumie nigdy jakoś się nie zagłębiałam się bardziej w to, co o tym głosie sądzę. Najlepiej będzie jak po prostu jeszcze raz oglądnę lub posłucham "JCS" i zwrócę na to uwagę :)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja uwielbiam musiacal ,,Koty'' jest swietny nawet tanczy tam tancerz,ktory tanczyl u nas w teatrze Michal Pirog moze nawet jest komus znany?
tancereczka19

Post autor: tancereczka19 »

Mi jest znany ponieważ mam z nim zajęcia w szkółce musicalowej w Romie :)
czekoladka

i jak chyba sympatycznie jest na zajeciach? ale przyznasz tancereczko19 ze zwariowany z niego czlowiek :P
tancereczka19

Post autor: tancereczka19 »

Ja osobiście bardzo cenię sobie zajęcia z nim. :) Nie znam go dobrze ale wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie i jest świetnym pedagogiem. I oczywiście tancerzem!!! A Ty skąd znasz Michała ? Tańczyłaś z nim w KTT?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

będzie ktoś może 15.10 w TM ROMA w Warszawie ?? :)
czekoladka

tzn jak ja tancereczko19 przeszlam do teatru do on juz nie tanczyl i to od dawna znalam go jedynie ze spektakli z jego udzialem na ktore chodzilamale 1 pazdziernika obchodzilismy 10-lecie i milam zaszczyt go poznac :)
ODPOWIEDZ