co robicie w... (wakacje)

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

no tak.............. i tęsknimy za szkoła baletową.........
genia

Post autor: genia »

dzieki za odpowiedzi ja nic nie robie leniuchuje chociaż wiem TO SIE ZEMSCI PO WAKACJACH,ale trudno,trzeba troche odpoczac!!!
sisi

Post autor: sisi »

ojoj tak sie ostatnio rozpuscilam, prawie w ogole nie cwicze... tylko podbicie w zasadzie, bo to mozna nawet w autobusie robic ;) kurcze wiem, ze to zle i ze potem bede zalowac ale juz taki ze mnie len ;) ehh jak tak dlaej pojdzie to za miesiac nie ebde mogla szpagatow zrobic hihi :lol: :lol:
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Chodzimy na balet a co innego można robić przecierz balet to moje życie :D
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

w wakacje.... :roll: pierwszym miesiącu obozy baletowe i inne wyjazdy, a w drugim balet :D
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Ja mam taki sam "rozkład" wakacji jak DrCoppelius : w lipcu obóz baletowy i inne wyjazdy, a przez cały sierpień ćwiczę i chodzę po sklepach (jak jeszcze mam siłę :wink: ). Ale powiem,że taki rozkład wakacji bardzo mi odpowiada. I zawsze staram się,żeby nie robić większych przerw od baletu, bo potem zawsze jest ciężko i dziwnie na początku,a zresztą ja nie wytrzymuje bez baletu.... :wink: :D
aankaa_baletnica=)

cwiczycie w wakacje.......??
u nas niestety nie ma organizowanych jakiś wakacji w szkole baletowej..... a szkoda.... :(
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Tak ćwiczymy. Zbiera się grupka osób i chodzimy rano i ćwiczymy ile się da :D :D U Nas to jest tak,że jak chcemy ćwiczyć i Nasz Nauczyciel ma czas to nie ma problemu :D
aankaa_baletnica=)

aha..... w ten sposób...... to może my też z koleżankami cos takiego zorganizujemy w wakacje........
gonia

Post autor: gonia »

Ja w wakacje leniuchuję. Zawsze sobie obiecuję, że będę ćwiczyć, a kończy się tym, że leżę do góry brzuchem i pod koniec wakacji zaczynam panikować :D
ODPOWIEDZ