_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
A ja znalazłam blog nietypowy - docelowo ma byc zbiorem tekstów prasowych o tańcu i balecie. Gratuluję pomysłu!
Przeczytajcie: http://taniec.blox.pl/html
Gość
Wysłany: Nie Mar 13, 2005 3:14 pm
fajnie, że podałyście namiary na te blogi i stronki. Jak znajde coś ciekawego to też napisze!
Związek z tańcem: przyszła uczennica
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 2:14 pm
Odświeżam . Niektóe blogi sa już nieaktualne, więc może z wzrostem członków forum, pojawią się nowe adresy. Oto mó, jeszcze świeży i nowiutki blog założony wczoraj XDD www.ballethall.blog.onet.pl
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 1:20 pm
od jutra działac zacznie nowa taneczna blogerka. Będzie to ... Ewa Wycichowska! pod adresem www.ewawycichowska.blog.onet.pl znajdzie sie internetowy dziennich tancerki i choreografa, która obiecuje ze często będzie siadać do klawatury aby skomentować problemy nie tylko taneczne, ale ogólnie życie kulturalne, spotleczne...
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 4:21 pm
Ciesze sie, ze sie przydalo. Nie ma za co
http://elise-wwwwords.blogspot.com/ - kolejny ciekawy blog, prowadzony przez dziennikarke, znajdziecie tu miedzy innymi wywiady z tancerzami, recenzje spektakli, zdjecia.
Chiquita, bardzo fajny blog, zapatrzyłam się na Barysznikowa........... robi niesamowite wrażenie . Dużo ciekawych informacji, ładne zdjęcia, zwłaszcza tancerzy w strojach do Poloneza. Szkoda ze Gdańsk nie jest tak atrakcyjny pod względem tańca. Zazdroszczę
Związek z tańcem: miłośnik / uczeń ;)
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 12:22 am
Dzięki.
Tancerze w kontuszach to uczniowie Samorządowego Ogniska Baletowego w Białymstoku
Może za jakiś czas pokuszę się o posta o grupie reprezentacyjnej to wrzucę więcej zdjęć w strojach narodowych.