Związek z tańcem: Baletnica
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 9:33 am Szukam kogoś kto mnie przygotuje do rekrutacji do OSB?
Hej,mam na imię Frania,mam 13 lat,jestem rozciągnięta,i balet to moje życie.Szukam nauczycielki lub uczennicy warszawskiej OSB która przygotuje mnie do rekrutacji,mam 5 miesięcy,przepraszam za to że nie przedstawiłam się w pogadalni ale zaraz muszę lecieć do szkoły.Zainteresowanym proszę o kontakt na forum,lub na email: ballet97@hotmail.com,albo pod nr. telefonu: 506747288.A jeśli coś to podajcie mi wasz numer.Chciałabym aby lekcja była indywidualna,cenę uzgodnimy telefonicznie,mieszkam na ochocie.Pozdrawiam.
Rozmawiałyśmy juz kiedyś chyba - musisz isc do SB i popytac o nauczycieli, powiesic ogłoszenie dla uczennic. Rozpoczął się juz rok szkolny, więc czas to uczynic:)
Rozmawiałyśmy juz kiedyś chyba - musisz isc do SB i popytac o nauczycieli, powiesic ogłoszenie dla uczennic. Rozpoczął się juz rok szkolny, więc czas to uczynic:)
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 7:35 pm
Sagittaire napisał/a:
tak,ale np. lekcja indiwidualna w Egurrola dance studio kosztuje 120 zł za godzinę.
mówię o pójściu do szkoły baletowej i powieszeniu ogłoszenia, kierowanego do uczennic, a potem o wywiedzenie się, do kogo byłoby warto i umówienie się na 1-2 lekcje podsumowujące u jakiejś nauczycielki z sb
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 7:54 pm
Sagittaire napisał/a:
mówię o pójściu do szkoły baletowej i powieszeniu ogłoszenia, kierowanego do uczennic, a potem o wywiedzenie się, do kogo byłoby warto i umówienie się na 1-2 lekcje podsumowujące u jakiejś nauczycielki z sb
To dobry pomysł!Dziękuję.
Bella.996 [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 6:22 am
EDS nie nauczysz się dobrze baletu. Nigdy nie wejdziesz na pointy ani nie będziesz umiała tańczyć baletu. Tak w każdym możliwym stylu są jazz i disco więc to odbiega od normy baletowej.
Wiem to dlatego że moja koleżanka chodziłą.
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 7:13 am
Bella.996 napisał/a:
EDS nie nauczysz się dobrze baletu. Nigdy nie wejdziesz na pointy ani nie będziesz umiała tańczyć baletu. Tak w każdym możliwym stylu są jazz i disco więc to odbiega od normy baletowej.
Właśnie dlatego nie chcę tam iść.W sobotę idę do OSB żeby umieścić ogłoszenie ,mam nadzieję że ktoś się zgłosi.
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 11:04 pm
Szukasz jeszcze kogoś? Jeśli tak, to potwierdź w prywatnej wiadomości do mnie, trzeba by też ustalić szczegóły. Będę chyba miała kogoś dla Ciebie z warszawskiej OSB.
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
Właśnie dlatego nie chcę tam iść.W sobotę idę do OSB żeby umieścić ogłoszenie ,mam nadzieję że ktoś się zgłosi.
W EDS zajęcia z tańca klasycznego prowadzi P. Warszawski. Może warto sie z nim spotkać...
2 dni temu moja mała pisala o nim pracę domową na "Wiedzę o Tańcu"
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 10:50 am
Cytat:
W EDS zajęcia z tańca klasycznego prowadzi P. Warszawski. Może warto sie z nim spotkać...
2 dni temu moja mała pisala o nim pracę domową na "Wiedzę o Tańcu"
Już znalazłam dobrego nauczyciela,ale dziękuje za informacje .