Związek z tańcem: Uczeń OSB
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:49 pm XV Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego
Chyba nie ma jeszcze takiego tematu, więc zakładam.
No właśnie...
Już jutro zapisy. Na co się wybieracie? Kogo polecacie?
Ja na pewno idę w tym roku... ale do technik jeszcze nie jestem pewna.
_________________ "Ale próbować warto" William Wharton
Związek z tańcem: kompletna amatorka;)
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 9:15 pm
chyba gdzieś już taki temat zakładałam, no ale
jutro zapisy, a ja się ciągle zastanawiam czy jechać. trochę drogo jest. ale jak coś to na pewno współczesny (tylko który?), tango argentyńskie i może jakiś jazz.
zapisałam się na contemporary do P.Wycichowskiej, czekam na wolne miejsca na m. jazz undergeound
coś czuję, że z moim krótkim tanecznym stażem mogę sobie nie poradzić, ale lepiej być słabym w dobrej grupie, niż dobrym w słabej... przynajmniej się czegoś nauczę,a co !
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 5:55 pm
nie pomyślałam z tangiem, że przecież nie mam partnera w końcu współczesny z elementami fizycznego, brodway jazz (no chyba że się zwolnią miejsca na modernie) a żeby spróbować czegoś nowego- hip hop
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:36 am
Ja sie wybieram na 4 techniki: klasyke u pani Anny Gruszki(w ogole to polegne:D) do Thierrego na underground, na body mind centering i hh new style do Marginala:]
Ostatnio zmieniony przez Albert Nie Sie 10, 2008 3:40 am, w całości zmieniany 2 razy
Warsztatowicze
to jak z naszym zlotem?
chyba już każdy zna swój plan zajęć i może wybrać dzień, w który pasowałoby mu się zobaczyć z poznańską ekipą
To jak?
Trza działać!!
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
Wolny dzień jest w środę dla wszystkich?
Jeśli tak to byłoby super!
Może niech napiszą najpierw Ci, którzy byliby chętni na spotkanie?
W zeszłym roku organizacją zajęła się Anna-Maria, ale chyba teraz ma coś innego na głowie więc nie będziemy jej marudzić ;]
To jak?
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:35 am
może ja. tzn. bardzo bym chciała, ale jade tam z koleżanką i nie wiem jak się ona będzie zapatrywała na to, że ide sobie tam gdzieś, a wątpie żeby chciała pójść ze mną. ;P ale podajcie jakiś termin i miejsce to postaram się być. ale szybko w miare jeśli można bo jutro w południe jade.