Związek z tańcem: uczeń-tancerz
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 11:11 am
no wiadomo. ale akurat byłam już na warsztatach u wiolki i muszę powiedzieć że baaaaardzo dużo wyniosłam z nich. A Basię po prostu lubię Właśnie się zastanawiam czy jechać... ;p
Związek z tańcem: uczeń-tancerz
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 10:44 pm
Princess Maron napisał/a:
house mrr kusząco i to jeszcze u Basi, też ją lubię ale chyba na inny obóz się wybiorę
tak, tak u Basi. jej house jest moim zdaniem na bardzo dobrym poziomie (z resztą uczennica Filipa ). Może jednak ktoś się skusi?
A jak myślecie, warto jechać?
Princess Maron na jaki obozik się wybierasz, jeśli można wiedzieć?
najprawdopodobniej, jak mi się uda kasę zebrać, to Summer Dance Intensive ale organizowane przez FnF w Łebie mieli to organizować w Ustce ale w końcu robią to w Łebie [no ale jakby to było w Ustce to dla mnie już kompletnie żadna atrakcja, a Łeba to akurat bardzo wygodne miejsce, bo niedaleko - samochodem można pojechać i w dodatku rodzinkę odwiedzę haha xD]
błagam nie róbmy offtopów bo potem mi się najbardziej obrywa za to xDDD
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja