_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
Związek z tańcem: tanczerz-uczeń
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 2:49 pm
oceniac bedziemy dopiero po obejrzeniu filmu, ale cos mi sie wydaje, z emoga sobie nie poradzic z takim sukcesem pierwszej czesci.... chociaz oczywiscie mam nadzieje, z etak nie bedzie.
_________________ upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem...
poza tytulem ten film chyba nie wiele ma wspolnego z pierwsza czescia, tu glownie dominuje hip hop i zobaczymy jak to bedzie wygladac ale zawsze takie "dwojki" koncza gorzej niz pierwowzory, no prawie zawsze, wiadomo kiedy to wejdzie do polskich kin?
No, ja mam nadzieję, że będzie fajny, choć już pierwsza część była taka sobie.... Tzn. widziałam fajniejsze filmy o tańcu. To, że o hip hopie mnie nie dziwi, bo najczęściej takie powstają;)
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 9:33 am
Premiera miała być w Walentynki. Ale nie było chyba, zero reklam w telewizji, nic... Pierwsza część według mnie była taka sobie... Ale może II będzie lepsza. Przede wszystkim może będzie więcej tańca.
trailer już był podawany... wystarczy przeczytać wątek....
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
mozna, ale ja na tyle filmow juz chcialam isc do kina ze nigdy nic z tego nie wychodzilo, a to mi sie nie chcialo a to cos, a DVD ma ta przewage ze lubie sobie sceny sticte taneczne cofac i ogladac kilka razy
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:47 pm
Ja też tak lubię:)
Poza tym czasem jest tak, że reklama pokazuje najlepsze momenty filmu, idzie się do kina i wychodzi na to, że już nic do oglądania nie ma:D Bezpieczniej ściągnąć coś czy pożyczyć.
Fakt, recenzja jednoznaczna.
Tranquility, wyraź swoje zdanie;)
ja też byłam xD z Marianną
Klimat tanca ulicznego przedstawiony świetnie (podziwiam ich), jednak jedynka lepsza.
Step Up (taniec zmysłow) zawierał lepszy Soundtrack, a tu.. takie nie bardzo wpadające w ucho. Jedyne co mi pozostało to "Low low low .." To moja opinia Uważam że warto się wybrac. Mimo że podobala mi się bardziej częsc pierwsza - polecam ; )
_________________ "Taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć trzeba go pokochać" <3
Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 3:28 pm
Nieczęsto taneczne filmy lecą w kinie (chociaż mam nadzieję, że będą coraz częściej), więc ja się wybieram Nie chcę przepuścić takiej okazji Mam nadzieję, że będzie fajnie. Moją opinię chętnie dodam w następną sobotę (bo w następny pt. jadę) .
PoOozdroOow!oOonKa Dla Wszystkich
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho