Już 14 kwietnia na antenie TVN Style zobaczymy pierwszy odcinek nowego tanecznego show „Prywatny Instruktor Tańca”. Program poprowadzi taneczne trio - Joanna Liszowska, Michał Piróg oraz Rafał Maserak. Dla Joanny to przedłużenie przygody z tańcem, którą rozpoczęła w programie ”Taniec z Gwiazdami”. W każdym z 13 odcinków programu, widzowie nauczą się podstaw innego tańca m.in.: rock and rolla, hip-hopu, baletu, rumby, jive’a i…go-go. Do programu zapraszani będą również goście, postacie związane ze światem tańca.
"Rafał Maserak wystąpi w roli eksperta do spraw tańców klasycznych, Michał Piróg uczyć będzie tańców nowoczesnych. W premierowym odcinku prowadzący opowiedzą o historii baletu"
sadzilam ze Pirog sie zajmnie tancami klasycznymi, chyba klasyka okreslaja tance towarzystkie
Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 10:45 am
Czytałam o tym niezbyt pozywtywną opinię, coś w rodzaju, że o tej godzinie zapiżamowane gospodynie i zmęczeni gospodarze nie będą chcieli tańczyć...
No w każdym razie mnie i tak to nie dotyczy, bo nie mam 'tvn style'
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho
ja uwazam ze program jest swietny i ogladalam wszystkie odcinki, najlepszy byl step i new style, maserak mnie kapitalnie irytuje, ale Liszowska i Pirog sie moim zdaniem sprawdzaja