witam,
mam do was b. wazne pytanko
czy ktos moze wie czy w polsce istnieja jakiegos typu obozy baletowe , lub ..taneczne? (bardziej zalezy mmi na balecie ) chodzi mi o taki oboz np. wakacyjny lub w ferie zimowe dla osob heh 'poczatkujacych' ktore nigdy nie mialy doczynienia z baletem ale maja pewne doswiadczenie taneczne albo nie
bede bardzo wdzieczna za odp. szukalam w necie ale niestety nic nie znalazlam i mam nadzieje ze moze wy cosik wiecie na ten temat?
ja niestety mam 17l i jestem za stara na szkole moze kursy ale trzeba miec czas wiec marze o obozie
pozdrawiam olęka z wawki
ps. gdyby odp. byla pozytywna to w miare mozliwosci blagam o link !!!!!
Do wakacji jeszcze ho, ho wiec calkiem mozliwe, ze nie ma jeszcze zadnych konkretnych informacji o obozach tanecznych, takze wydaje mi sie, ze nie musisz sie martwic, ze takowych nie ma
Z tego co sie orietuje (jezeli sie myle to poprawcie mnie), ale ferie w roznych czesciach Polski sa w innych terminach, wiec z dopasowaniem takich warsztatow moze byc roznie....
no właśnie ..... moze ja taki oboz stworze ?:) dla poczatkujacych ....zapowiada sie ciekawie pomozecie?:) nie na serio to ja iwerze ze takie cos jest, musi byc ...a przynajmniej byloby milo...
Olęko!! Nie jesteś sama.. Też szukałam dokładnie tego samego - obozów baletowych.... chociaż w moim przypadku to raczej dla początkujących ( z naciskiem na raczej;) ).... To byłoby wspaniałe doświadczenie no i coś nowego.... Poszukam jeszcze czegoś bliżej wakacji może coś będzie..... A może uczniowie SB zorganizowaliby coś takiego dla nas - 'zielonych' w temacie
oh...niestety wiem wiem...... niestety wszystko w rzeczywistości jest duże bardzie skomplikowane niż w marzeniach....:( ale przyznajcie że takie wakacyjne "Spotkania ludzi z artystycznych środowisk" nie byłoby złym pomysłem
Ja bardzo chętnie.... tylko pojawia się parę 'drobniutenieczkich' problemików z którymi ja - zwykły niepełnoletni śmiertelnik sobie sama nieporadzę... ale kto wie.... może kiedyś w jakieś przyszłości uda się takie coś zrealizować
OK jest nas dwie... To już coś....kto jeszcze chętny ?? Baletnicoo, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tych warsztatów?? Czy może posiadasz jakieś linki do stronki ze szczegółowszymi informacjami i najważniejsze: Jak Ci się na nich podobało
słuchajcie, nie chcę zapeszać, aleee..... rozmawiałam niedawno z dyrektorem Domu Kultury i powiedział mi że JEST możliwe zorganizowania warsztatów tanecznych na wakacje... Muszę tylko jeszcze poszukać osób które takie warszaty by poprowadziły.... I co o tym sądzicie?