My z Karolcią zostałyśmy przydzielone do istniejącej grupy, w poniedziałek pierwsze zajęcia.Trzymajcie kciuki, żebym sobie zębów nie wybiła
A jak u Ciebie, Zoey? Jesteś z nami?
P.S. Czy ktoś ma cały plan? Bo ten, który wisiał w ognisku, w jakiś magiczny sposób zniknął
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 1:35 pm
Pewnie że tak. Przychodź, raczej na pewno będziesz przyjęta
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
Jeśli mogę się wtrącić...To nie jest tak,że przyjdziesz, nic nie umiesz i zostaniesz przyjęta. Albo inaczej: przyjęta może i zostaniesz ale będziesz musiała sama nadrobić ostatni rok. A to nie jest takie łatwe jeśli nie miałaś wcześniej do czynienia z baletem. Ja zrezygnowałam...Ale życzę powodzenia
Będą jeszcze tworzone takie klasy w Szczecinie? albo ewentualnie może są jakieś kryteria żeby dołączyć do już utworzonej młodzieżowej? desperacko czegos szukam:)
_________________ ”człowiek tańczy, śpiewa, żeby wyrazić to, co chciałby słowami, ale czego powiedzieć się nie da, nawet smutek powoduje pragnienie ruchu” (J. Cranco).
Gosiu, zajrzyj do Opery - jest tam studio taneczno-musicalowe. Zajęcia są właściwie tylko z klasyki. Więcej informacji znajdziesz na stronie Fundacji Balet
Chciałabym zapisać się na ognisko baletowe na ul.Hendryka poboznego3
mam 15 lat, lecz wczesniej chodziłam na gimnastyke artystyczną przez 4 lata, wiec jestem troche rozciągnięta, jak mogłabym dostać sie do takiego klubu? ile sie płaci i kiedy są zajęcia? nie ukrywam ze chciałabym jak najszybciej się zapisać. prosze o odpowiedz z gory dziekuje.
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 10:36 pm
ja juz skonczylam POB i akurat tak sie sklada ze mialam zajecia z Pania Oksana lepszej nauczycielki nie znajdziecie jesli chcesz sie zapisac to super, mozesz przyjsc, pewnie bedziesz mogla posiedziec sobie na jedenej lekcji i obejrzec jak to jest. co do ceny i godzin to nie moge Ci nic dokladnie powiedziec bo podobno teraz ma sie duzo zmienic. ale pozdrawiam
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 12:17 am
Witam!
Jestem nowa na forum i uczę się tańca.
Wszystkim zainteresowanym tańcem klasycznym polecam zajęcia w klasie młodzieżowej w Studiu Taneczno-Musicalowym w Operze na Zamku. Z tego co się orientuję odbywają się jeszcze zajęcia z klasyki w innych klubach w Szczecinie, ale nie wiem jak tam jest.
Czy wiecie już może, czy będą się odbywały jakieś zajęcia dla młodzieży w Ognisku Baletowym? Może moglibyście polecić jakieś szkoły tańca? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 12:05 am
Zawsze można spróbować w ognisku, ale skoro chodzisz już w Operze, to nie jest źle Poleciłabym Ci tanie współczesny, jest w Milagro, w Szyku (nie wiem dokładnie jak tam tańcza), coś na placu Orła Białego też jest ze współćzesnym... Najlepiej wpisuj w google, to coś znajdziesz^^